Jump to content


Announcement: Forumregels


Posted by Mr_Kubrick


    Head of External Staff

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    01-26-2012

Welkom op het Officiële World of Warplanes forum!

 

Dit forum is bedoeld om je een vriendelijke omgeving te verschaffen waar je kan discussiëren over ideeën, mee kan doen aan evenementen, speladvies kan geven en krijgen en waar je over andere aspecten van World of Warplanes kunt discussiëren met andere spelers. Community forums zijn het meest aangenaam wanneer deelnemers hun collega-deelnemers met respect en vriendelijkheid behandelen. Daarom vragen we jou om je geciviliseerd te gedragen wanneer je deelneemt aan dit forum en dat je de regels respecteert.

 

Echter, je toegang tot dit forum is een 'voorrecht' en geen 'recht'. Wargaming.net behoudt het recht om je toegang op elk moment op te schorten voor redenen waaronder, maar niet beperkt tot, je gebrek aan het naleven van deze regels. Wanneer een lid een forumregel overtreedt, krijgt hij/zij een tijdelijke ban van de World of Warplanes forums. Afhankelijk van de hevigheid van de overtreding van de regels kan een permanente verwijdering het resultaat zijn.

 

Alle gebruikers zijn verplicht de hieronder staande regels te lezen en op te volgen voordat zij einig soort informatie op dit forum plaatsen. 

 

1. ALGEMENE BEPALINGEN

Spoiler

 

2. VERBODEN en BEPERKINGEN

 

2.1 Forumetiquette

Spoiler

 

2.2 Distributie van real-life gegevens en real-life bedreigingen

Spoiler

 

2.3 Adverteren

Spoiler

 

2.4 Accounts, Goud/Credits, Pre-order & Promotiecodes, "Leveling"-diensten, Bedelen.

Spoiler

 

2.5 Offtopic, spammen en trollen

Spoiler

 

2.6 Politiek, grote religies of religieuze figuren

Spoiler

 

2.7 Wetsovertredingen

Spoiler

 

2.8 Bediscussiëren van disciniplaire maatregelen

Spoiler

 

3. DIVERSEN

 

3.1 Taal

Spoiler

 

3.2 Moeilijk te lezen berichten

Spoiler

 

3.3 Links en plaatjes

Spoiler

 

3.4 Namen (spelers en clans), Avatars, Afbeeldingen/Videos, Handtekeningen & Clan logos

Spoiler

 

4. FORUMBEHEER AND MODERATIE

 

4.1 Beheerders en Community Team

Spoiler

 

4.2 Moderators

Spoiler

 

4.3 Beheerders- en Moderatorsmachten

Spoiler

 

4.4 Waarschuwingen

Spoiler

 

4.5 Beperkingen op Beheerders en Moderators

Spoiler

 

5. CONTACTLIJST

Spoiler

 

BELANGRIJK

 

Het beheer behoudt het recht om deze regels te actualiseren en aan te passen naar behoeften van de community om een soepele werking van deze community te verzekeren.

 

Herhaaldelijke overtredingen van welk onderdeel van deze regels of de EULA dan ook, inclusief de onderdelen hierboven genoemd, zullen vaak leiden tot een permanente schorsing van het spel en/of de forums.

Dit beleid is niet taalgebonden. Talen die onder dit beleid vallen zullen altijd onderworpen zijn aan de genoemde consequenties, of het ongepast is in het Nederlands of in enige andere taal of niet.

 

De hoofdzaak is dat we willen dat World of Warplanes een leuke en veilige omgeving is voor alle spelers. World of Warplanes is een Massive Multiplayer Online (MMO) spel met een mix van genres en de sleutelwoorden zijn "Massive Multiplayer". Tijdens het spelen van het spel of tijdens het plaatsen van berichten op de forums zul je duizenden andere spelers tegenkomen die allen verschillende ervaringen hebben en van zeer verschillende achtergronden komen. Hoewel sommige opmerkingen en afbeeldingen niet beledigend naar jezelf zijn, moet je onthouden dat dezelfde opmerkingen en afbeeldingen een compleet verschillend effect kunnen hebben op iemand anders. We hebben er alles aan gedaan om dit een prachtig spel te maken, maar het is aan jullie, de spelers, om leven in de wereld te blazen.