Jump to content



  • Please log in to reply
774 replies to this topic

mavinius #41 Posted 15 July 2013 - 10:28 PM

    Kamikaze Instructor

  • Community Contributor
  • 4 battles
  • 2,750
  • [-DFA-] -DFA-
  • Member since:
    03-02-2013

View PostPirlo180, on 15 July 2013 - 05:44 PM, said:

Ahoj chci se zeptat mam problem se spustenim hry pise mi to ze nebyl nalezen  vztupni bod a neco v dinamicke knihovne kernel32.dll muzete nejak poradit prosim dekuji

Ak mas Windows Xp, musis mat nainstalovanu SP3. Bez toho to nepojde. Po instalacii SP3 pravdepodobne budes potrebovat preinstalovat najnovsi driver na grafiku a DirectX.

"Death from Above" clan member

 

- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team

 

I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.


JohnyFencer #42 Posted 16 July 2013 - 12:23 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 31
  • Member since:
    01-26-2012
Mozna jsem total lampa, ale jak pouzivate, teda jestli vubec klapky? Jsou pod tlacitkem E, jeste jsem je nepouzil. Oproti tankum tohle neni tak blbuvzdorne a zatim to lamim vice nez wotko nazacatku...

Renwor #43 Posted 16 July 2013 - 12:34 PM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2869 battles
  • 1,328
  • Member since:
    01-22-2013
Klapky alespoň ve WOWP zvyšujou rychlost točení ( ne rychlost letadla, jen to , jak rychle mění směr).
Současně ale jak by se dalo čekat snižují rychlost letadla, takže je kombinuju s plynem.  Je pitomost klapkovat při stoupání .... hmm, hmm, teď mě napadá,   ... a možná není, měly by snížit stall speed, jestlipak to tak funguje :) spíš ne.


 


JohnyFencer #44 Posted 16 July 2013 - 01:56 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 31
  • Member since:
    01-26-2012
Oka diky. Jako prejit s ovladanim z wotka na tohle je silene, skoro v kazde bitve se zapomenu a prehreju motor :D

Wanne21 #45 Posted 16 July 2013 - 04:27 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • [RADVA] RADVA
  • Member since:
    03-01-2013
Ahoj chtel sem si pripojit joystick ale nefunguje mi ovladani letadla pakou funguji jen tlacitka da se to nejak prechcat nebo se mu hrat jen mysi?

Hugo_bear #46 Posted 17 July 2013 - 05:59 AM

    First Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2 battles
  • 2,884
  • Member since:
    10-05-2012

View PostWanne21, on 16 July 2013 - 04:27 PM, said:

Ahoj chtel sem si pripojit joystick ale nefunguje mi ovladani letadla pakou funguji jen tlacitka da se to nejak prechcat nebo se mu hrat jen mysi?
a v ovládání sis to nastavil ?
joysticky fungují

Edited by Hugo_bear, 17 July 2013 - 05:59 AM.

Mé srdce je rozpáleno jako ústřední topení v zimě. Celý život jsem chtěl lítat, střílet lidi a házet bomby.

Hugo_bear #47 Posted 17 July 2013 - 06:01 AM

    First Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2 battles
  • 2,884
  • Member since:
    10-05-2012

View PostRenwor, on 16 July 2013 - 12:34 PM, said:

Klapky alespoň ve WOWP zvyšujou rychlost točení ( ne rychlost letadla, jen to , jak rychle mění směr).
Současně ale jak by se dalo čekat snižují rychlost letadla, takže je kombinuju s plynem.  Je pitomost klapkovat při stoupání .... hmm, hmm, teď mě napadá,   ... a možná není, měly by snížit stall speed, jestlipak to tak funguje :) spíš ne.
tak i při stoupání můžeš klapkovat, zvyšuješ tím vztlak, ale zase ztrácíš rychlost. jsou tu používané zjednodušeně, jako všechno ostatní.
Mé srdce je rozpáleno jako ústřední topení v zimě. Celý život jsem chtěl lítat, střílet lidi a házet bomby.

Wanne21 #48 Posted 17 July 2013 - 09:31 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • [RADVA] RADVA
  • Member since:
    03-01-2013

View PostHugo_bear, on 17 July 2013 - 05:59 AM, said:

View PostWanne21, on 16 July 2013 - 04:27 PM, said:

Ahoj chtel sem si pripojit joystick ale nefunguje mi ovladani letadla pakou funguji jen tlacitka da se to nejak prechcat nebo se mu hrat jen mysi?
a v ovládání sis to nastavil ?
joysticky fungují
zkousel sem to ale paka mi nereaguje prave rikam ze cudliky funguji jeste to zkusim..sand se mi to povede a dekuji za odpoved :-)

mavinius #49 Posted 17 July 2013 - 10:21 AM

    Kamikaze Instructor

  • Community Contributor
  • 4 battles
  • 2,750
  • [-DFA-] -DFA-
  • Member since:
    03-02-2013
V hre su schemy ovladania pre klavesnicu, joystick a mys. Ktoru z nich mas nastavenu?

"Death from Above" clan member

 

- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team

 

I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.


Hugo_bear #50 Posted 18 July 2013 - 06:34 AM

    First Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2 battles
  • 2,884
  • Member since:
    10-05-2012
a v samotných Win. Ti joy funguje ? nebo v jiné hře ?
Mé srdce je rozpáleno jako ústřední topení v zimě. Celý život jsem chtěl lítat, střílet lidi a házet bomby.

RenoRainess #51 Posted 18 July 2013 - 06:43 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 115
  • Member since:
    07-09-2013
ahoj až budou letadla v normální hře, půjde je nějak více modifikovat ? třeba ve smyslu vlastního nastavení souběhu zbraní, kadence, stopovky, atd ?

mavinius #52 Posted 18 July 2013 - 10:43 PM

    Kamikaze Instructor

  • Community Contributor
  • 4 battles
  • 2,750
  • [-DFA-] -DFA-
  • Member since:
    03-02-2013

View PostRenoRainess, on 18 July 2013 - 06:43 PM, said:

ahoj až budou letadla v normální hře, půjde je nějak více modifikovat ? třeba ve smyslu vlastního nastavení souběhu zbraní, kadence, stopovky, atd ?

To by sa aj mne pacilo ale zatial sa nad tym neuvazuje. Trajektoria gulometov a kanonov (ak su oba na lietadle) je ratana ako priemer, tak by to ani nemalo velky zmysel.

"Death from Above" clan member

 

- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team

 

I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.


svenabutton #53 Posted 19 July 2013 - 08:27 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 8 battles
  • 105
  • [-MSC-] -MSC-
  • Member since:
    04-22-2012
zostrely zadnych strelcov sa nepocitaju do oceneni? S TŠ-3 som mal 3 zostrely, z toho asi 1 alebo 2 zadnym strelcom a 8 pozemnych cielov a nedostal ocenenie za 3 zostrely a 3 pozemne ciele v jednej hre...
I believe I can fly! :playing:

RenoRainess #54 Posted 19 July 2013 - 08:01 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 115
  • Member since:
    07-09-2013
ty anti a (AA guns) okamžitě změnit, předevčírem to nebralo nic, nyní to je schopný letadlo uplně oddělat, nedá se nad tim vůbec lítat, chce to tak 4x zmenšít poškození

mavinius #55 Posted 19 July 2013 - 09:01 PM

    Kamikaze Instructor

  • Community Contributor
  • 4 battles
  • 2,750
  • [-DFA-] -DFA-
  • Member since:
    03-02-2013

View Postsvenabutton, on 19 July 2013 - 08:27 AM, said:

zostrely zadnych strelcov sa nepocitaju do oceneni? S TŠ-3 som mal 3 zostrely, z toho asi 1 alebo 2 zadnym strelcom a 8 pozemnych cielov a nedostal ocenenie za 3 zostrely a 3 pozemne ciele v jednej hre...

Treba spravit screenshot ked sa taka situlacia zopakuje.
Mal by sa ratat aj zostrel ktory dosiahne zadny strelec. Ak ho mas na sumarnej obrazovke tak sa urcite ratal.
Skor si myslim ze problem moze byt sposobeny pozemnymi cielmi. Za pozemny ciel pre ocenenie Destroyer sa rata cely komplex. Teda ak je radar chraneny 2 potileteckymi postami tak toto cele sa bere ako jeden ciel.
Preto sa velmi tazko urcuje ci si mal narok na to ocenenie.

"Death from Above" clan member

 

- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team

 

I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.


Hugo_bear #56 Posted 19 July 2013 - 09:44 PM

    First Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2 battles
  • 2,884
  • Member since:
    10-05-2012

View Postmavinius, on 19 July 2013 - 09:01 PM, said:

View Postsvenabutton, on 19 July 2013 - 08:27 AM, said:

zostrely zadnych strelcov sa nepocitaju do oceneni? S TŠ-3 som mal 3 zostrely, z toho asi 1 alebo 2 zadnym strelcom a 8 pozemnych cielov a nedostal ocenenie za 3 zostrely a 3 pozemne ciele v jednej hre...

Treba spravit screenshot ked sa taka situlacia zopakuje.
Mal by sa ratat aj zostrel ktory dosiahne zadny strelec. Ak ho mas na sumarnej obrazovke tak sa urcite ratal.
Skor si myslim ze problem moze byt sposobeny pozemnymi cielmi. Za pozemny ciel pre ocenenie Destroyer sa rata cely komplex. Teda ak je radar chraneny 2 potileteckymi postami tak toto cele sa bere ako jeden ciel.
Preto sa velmi tazko urcuje ci si mal narok na to ocenenie.
ano, počítá to divně, ve hře mám na počítadle 12 zničených pozemních cílů, v tabulce pak jen 10 a v hangáru v sumáři jen 9 :-(
takže jsem nedostal ohnivou vlnu, i když jsem přežil, to už mi udělalo podruhé, na jedné jsem měl 10 zničených, přežil jsem a nic. mám i screen, ale je to nakonec jedno, ale uděluje to pochybně, potom mi to udělilo metál za 12 zničenejch, ale nepřežil jsem

a ještě, dneska jsem měl zajímavou havárii, napsalo mi to, že pilot byl otřesen. a bylo velké bala bum :-)

Edited by Hugo_bear, 19 July 2013 - 09:48 PM.

Mé srdce je rozpáleno jako ústřední topení v zimě. Celý život jsem chtěl lítat, střílet lidi a házet bomby.

TrapperCZ #57 Posted 20 July 2013 - 09:50 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 17
  • Member since:
    08-04-2012
Jo,to se mi párkrát stalo,divoký delší manévr a pilot jde spinkat,chvíli čekáš až se opět probere,ale překvapí to,letíš a najednou autopilot,než mi to dojde tak čumim jak bulík.Jednou se mi stalo,když jsem to na plný plyn vybíral po střemhlavém letu,že mi po hlášce nebezpečný úhel letu upadla zadní část trupu,nikdo po mě nestřílel,o nic jsem nezachytil,už jsem to zvedal,ono se tu dá letadlo zničit přetížením?

Hugo_bear #58 Posted 20 July 2013 - 07:55 PM

    First Lieutenant

  • Beta Tester
  • 2 battles
  • 2,884
  • Member since:
    10-05-2012
jenže mne nenaskočil autopilot, prostě pilot byl otřesen a nepolitoval a narval to do země :-)
přetížení se tu asi nesleduje, nebo jsem to alespoň nezaznamenal
Mé srdce je rozpáleno jako ústřední topení v zimě. Celý život jsem chtěl lítat, střílet lidi a házet bomby.

cudla04 #59 Posted 20 July 2013 - 08:14 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 6 battles
  • 1
  • Member since:
    11-14-2012
tried to pop the render target when no render was there. Exception (exception_cpp 0xE06D7363@0x74C5812F) received
Please send the logs/130720_215309.dmp and the last log to developers.
You can press ctrl+C to copy this message to the clipboard. Po nainstalování hry mi nejde spustit. Objeví se výše uvedená hláška.

RenoRainess #60 Posted 20 July 2013 - 08:47 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 115
  • Member since:
    07-09-2013
přetížení to asi tady ne, nic takovýho v téhle hře neni, spíš tě někdo dorazil




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users