Děkuji a sypu si popel na hlavu... Tohle mě nějak minulo... Nicméně pokud je to real, asi by nebylo úplně od věci mít toto info u popisku ingame....
Ale díky....
Děkuji a sypu si popel na hlavu... Tohle mě nějak minulo... Nicméně pokud je to real, asi by nebylo úplně od věci mít toto info u popisku ingame....
Ale díky....
Můj hangár
Ahoj lidičky,
mám menší dotaz. Když stahuju hru a dostahuje mi to cca 5,5 gb ( celková velikost mi ukazuje 5,5 ) a vypadá to , že mi hra už naběhne tak mi vyskočí chyba! že mám hleda chybu aktualizace ve složce logos. Vůbec si nevím rady. Děla mi to také u World of Wardship, naprosto to samé, ale worl of tanks mi slo. Neví někdo co stím ?
Díky za odpověďi.
Edited by strobott, 13 February 2016 - 07:11 PM.
Nevím kam to napsat tak před 20 min. jsem letěl novou mapu Kanon nebo kanony (nevím jak udělat háček nad N ) v tieru VIII za mě OK ale celou jsem ji nestihl.
vilik58, on 14 March 2016 - 01:49 AM, said:
Nevím kam to napsat tak před 20 min. jsem letěl novou mapu Kanon nebo kanony (nevím jak udělat háček nad N ) v tieru VIII za mě OK ale celou jsem ji nestihl.
Jen pro info. Není to nová mapa, ale už asi rok stará, ale WG ji asi nechce moc, aby jsme ji hráli, proto ji vidíš tak 1x za 100 her.
Mám problém spustit hru, když jí zapnu tak mi to načítá a pak je černá obrazovka a splnuju maximalní požadavky tak prosim porad te mi jak to opravit dekuju.
Blazkowicz_ws, on 23 April 2016 - 12:10 PM, said:
Mám problém spustit hru, když jí zapnu tak mi to načítá a pak je černá obrazovka a splnuju maximalní požadavky tak prosim porad te mi jak to opravit dekuju.
Mám skoro ten samý problém akorát když se přihlásím tak se mi v hangáru pořád aktualizuje hangár,nevím co s tím.
Ahojte mam mensi problem a potreboval bych poradit
Po nainstalovani hry a prihlaseni se dostanu v poradku do hry do hangaru ale jak spustim bitvu okamzite se my hra vypne a skoci znovu na prihlaseni, nevite kde by mohla byt chyba prosim.
Hraji aj WoT a to je bez problemu
Moje strucne parametry PC: Procesor 3,5GHz, RAM 8Gb, Grafika 1GB
Vyčkej do zítřejšího mikropatche a pokud to nepomůže tak kontaktuj podporu . Jeden čas tu byl nějaký problém s procesory AMD, ale to už se myslím vyřešilo..no mně to dnes pro změnu ani nespustí hru (nějaká záhadná chyba aktualizační služby..WoT i WoWS jdou normálně, internet taky, firewall vypnout taky nepomohlo tak červ ví )..každopádně zachovej přízeň, ono to půjde
Edited by Nozdro, 28 June 2016 - 07:40 PM.
" ...IT´S JUST A GAME ..."
https://www.youtube.com/user/nOzdrOIIIIIO
Tier VI: Spitfire V DB 605; Fw 190 A-5; Bf 109 F; Me 410; P-47B; F4U-1; XP-50; P51-A; P-38J; Mustang Mk.I; Mustang IA; A6M5; Ki-88; I-210; IL-2(d); JU 88 P - Tier VII: Meteor; 302; XP-75; Bf 109 Z; F7F; J4M - Tier VIII: XF5U Pancake; Me 262; Me 109 TL; NC 1070
Tier VI: Spitfire V DB 605; Fw 190 A-5; Bf 109 F; Me 410; P-47B; F4U-1; XP-50; P51-A; P-38J; Mustang Mk.I; Mustang IA; A6M5; Ki-88; I-210; IL-2(d); JU 88 P - Tier VII: Meteor; 302; XP-75; Bf 109 Z; F7F; J4M - Tier VIII: XF5U Pancake; Me 262; Me 109 TL; NC 1070
No měl jsem chuť..ale nevim jestli bych to pak ještě nainstaloval, nicméně jsem si pomohl sám (ono co taky jiného zbývá, že) - byl to narušený soubor launcheru, nevím jak a proč, ale byl prostě nějak porušenej - prostě opět se potvrdilo, jak je nutné diverzifikovat
..stáhl jsem ho zkrátka a jednoduše z notebooku a už jede update..tak teď ta horší část..utkat se s boty, na které se tu tak dlouho nadávalo jak jsou až moc super, až jim díky tomu opět přidali na důraznosti jak jsem tak četl, a ještě vylepšený grupír, tak nevim, jestli to vůbec chci zapnout, když už i skilleři s nima mají problém, tak předpokládám, že v příštím update už nás držkaté nevděčníky konečně vyhladí a budou mít v Pershe konečně funkční komunitu..nebo hotový software do bezpilotních letounů (čemuž začínám věřit čím dál víc, vzhledem k tomu jak je pořád tuní a na komunitu kašlou)..no uvidíme, nechci předjímat a nepatří to do tohohle vlákna, ale mám jisté obavy
Edit: No musím konstatovat, že v hangáru to sviští o poznání lépe teda, takže za to díky WG
Edited by Nozdro, 30 June 2016 - 03:35 AM.
Edited by Darth_W, 27 November 2016 - 03:30 PM.
4KiNgTigeR44, on 26 November 2016 - 09:25 PM, said:
Darth_W, on 26 November 2016 - 10:31 PM, said:
Ešte by som doplnil tuto kolegu, tak môžeš ešte skúsiť resetnúť heslo
0 members, 1 guests, 0 anonymous users