Jump to content


Potřebuješ poradit? Piš sem

Zkušenosti beta Žetony řetony body koupě help pomoc jak proč co kde čím

  • Please log in to reply
332 replies to this topic

zimodej1 #321 Posted 05 February 2017 - 12:51 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 5256 battles
  • 24
  • Member since:
    01-09-2017
Ahoj, chtěl bych požádat o radu, dost možná hloupou. Jedná se mi o chlazení. V popisu chladiče se uvádí, že při volnoběhu bude chlazení o 30% rychlejší. Ehm, co je tady myšleno pojmem volnoběh? Ubrat plyn na nulu snad ne? V situacích, kdy by člověk ocenil rychlejší chlazení, to fakt udělat nelze. :D Je mimochodem škoda, že odkazy na textové návody na první stránce jsou nefunkční.

vilik58 #322 Posted 05 February 2017 - 06:46 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 11427 battles
  • 150
  • [LAMOS] LAMOS
  • Member since:
    03-09-2015
Ahoj,chlazení pasivní nebo aktivní v tom je trochu rozdíl.Aktivní uvedeš do akce když to potřebuješ a zachrání ti to někdy i život, pasivní maš namontováno a dělá svou práci jak jsi napsal nejvíc to poznaš při vzletu do výšky a potom nahoře v klidu chladiš a do boje jdeš chladnej a nahoře.Ale není to všemocné vše má svůj limit,je to podle mě dobrá pomůcka ale vše něco stojí :coin: učit se učit se učit se. To někdo řekl že? Nebyl to náhodou Žižka?  :ohmy:   :trollface:  :honoring:

zimodej1 #323 Posted 06 February 2017 - 01:53 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 5256 battles
  • 24
  • Member since:
    01-09-2017

View Postvilik58, on 05 February 2017 - 06:46 PM, said:

Ahoj,chlazení pasivní nebo aktivní v tom je trochu rozdíl.Aktivní uvedeš do akce když to potřebuješ a zachrání ti to někdy i život, pasivní maš namontováno a dělá svou práci jak jsi napsal nejvíc to poznaš při vzletu do výšky a potom nahoře v klidu chladiš a do boje jdeš chladnej a nahoře.Ale není to všemocné vše má svůj limit,je to podle mě dobrá pomůcka ale vše něco stojí :coin: učit se učit se učit se. To někdo řekl že? Nebyl to náhodou Žižka?  :ohmy:   :trollface:  :honoring:

 

​Díky, aktivní chlazení stíhači nemají, alespoň ne Britové a Němci, a vylepšený pasivní chladič vypadá jako zbytečná investice. Trochu jsem doufal, že "volnoběh" bude nepřesná překlad a chlazení zrychlí vždy.

thorntree #324 Posted 06 February 2017 - 07:32 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 33435 battles
  • 301
  • [EGSB] EGSB
  • Member since:
    11-20-2013
Vystoupáš a pokud zmáčkneš klávesu"tah " začne se ti chladit motor o 30% rychleji , tah ti na displeyi musí ukazovat 0"0" aby to fungovalo

mvito #325 Posted 11 February 2017 - 09:06 AM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 1648 battles
  • 1
  • Member since:
    06-21-2012
Zdravím,mám problém a už si sním nevím rady:) -  ,,záměrný bod"- když se objeví nepřítel tak se mírně zvedne,dělá to i u pozemních cílů ale nepřeleze přes kruh zaměřovače,hraji přes joistyck,začalo to tak před dvěma dny a před tím zůstal ten bod stále pevný bez pohybu,nevím co jsem teda zmáčkl:amazed: už jsem vyzkoušel snad úplně všechno.Do stran to nedělá a ani dolu.Děkuji všem za radu

zimodej1 #326 Posted 24 February 2017 - 04:48 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 5256 battles
  • 24
  • Member since:
    01-09-2017
Také bych měl ještě dotaz. Může mi někdo vysvětlit, jakým systémem se točí mapy? Například s Bristolem 146 jedu dokola dvě mapy (jednu výrazně víc, ale žádné další) bez ohledu na čas, počet kol, prostě na vše. A začíná to být otravné.

Koni_One #327 Posted 07 July 2017 - 02:08 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 768 battles
  • 3
  • Member since:
    07-16-2015
mam dotaz funguje vam hra v pohode? me se objevi launcher dam hrat probehne nacitani a pk uz pouze seda obrazovka a mys nic vic... reinstal nepomaha zkousel sem ho snad 10x 

vbobo #328 Posted 21 July 2017 - 02:16 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 5193 battles
  • 37
  • Member since:
    07-05-2013

Ahojda.

Mám trochu problém se zobrazováním záměrného kruhu. Někdy je pryč celý let, někdy část a občas chvíli je a chvíli není.

Začalo to takhle zlobit od poslední aktualizace.

Nedělá to někomu dalšímu?

Že by už nedostatek výkonu? Mám starší pc Quad 2.66, 4 GB ram a GF GT710?

Díky



RozaMadMax #329 Posted 21 July 2017 - 08:39 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 18109 battles
  • 177
  • [CLD] CLD
  • Member since:
    04-17-2013

View Postvbobo, on 21 July 2017 - 02:16 PM, said:

Ahojda.

Mám trochu problém se zobrazováním záměrného kruhu. Někdy je pryč celý let, někdy část a občas chvíli je a chvíli není.

Začalo to takhle zlobit od poslední aktualizace.

Nedělá to někomu dalšímu?

Že by už nedostatek výkonu? Mám starší pc Quad 2.66, 4 GB ram a GF GT710?

Díky

 

Spíš to budou ovladače grafiky/verze hry. CPU máš starší, ale ještě by měl stačit. Bejt tebou trošku to CPU overlockuju. Já hraju na C2D 2,66GHz(3,35). 

vbobo #330 Posted 22 July 2017 - 05:47 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 5193 battles
  • 37
  • Member since:
    07-05-2013

View PostRozaMadMax, on 21 July 2017 - 09:39 PM, said:

 

Spíš to budou ovladače grafiky/verze hry. CPU máš starší, ale ještě by měl stačit. Bejt tebou trošku to CPU overlockuju. Já hraju na C2D 2,66GHz(3,35). 

 

Faktem je, že mi párkrát za den driver grafárny padne na hubu - v podstatě se za pár vteřin restartuje, během kterých v záchvatu zuřivosti držím klávesnici v zubech.... Někdy jednou po spuštění hry ale pak už ne. Nejvíc padá při spuštěném prohlížeči.

Driver GT710 je aktualizovaný, systém taky, karta je stará 6 měsíců. Možné že stojí za h...

Za cca měsíc kupuju novej comp tak už to nějak přežiju.

Díky



vbobo #331 Posted 12 September 2017 - 03:38 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 5193 battles
  • 37
  • Member since:
    07-05-2013

Ahojda.

Jsem si konečně pořídil Gustíka ale on nějak neví, za koho se obléknout...

V res_mods mám jako u jiných kamufláž ale asi budou výsostné znaky blbě napozicované či co - http://www.imgup.cz/image/L3MG.

Nebude to tím, že ji mám staženou už pár měsíců a mohlo dojít v rámci aktualizací k odlišnostem?



RozaMadMax #332 Posted 12 September 2017 - 09:08 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 18109 battles
  • 177
  • [CLD] CLD
  • Member since:
    04-17-2013

View Postvbobo, on 12 September 2017 - 03:38 PM, said:

Ahojda.

Jsem si konečně pořídil Gustíka ale on nějak neví, za koho se obléknout...

V res_mods mám jako u jiných kamufláž ale asi budou výsostné znaky blbě napozicované či co - http://www.imgup.cz/image/L3MG.

Nebude to tím, že ji mám staženou už pár měsíců a mohlo dojít v rámci aktualizací k odlišnostem?

 

Myslim patch zpět se předělával dmg model většiny něm. stíhaček, tak s tim možná manipulovali.

vbobo #333 Posted 13 September 2017 - 04:11 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 5193 battles
  • 37
  • Member since:
    07-05-2013
Asi jo. Taky jsem zapomněl dodat, že tahle česká kamufláž se mi v nabídce dostupných vůbec nezobrazuje. Naskočila mi hned po zakoupení bez nastavování.





Also tagged with Zkušenosti, beta, Žetony, řetony, body, koupě, help, pomoc, jak, proč, co, kde, čím

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users