3-F3F,I-16
4-Bf 109B,Bf110B,I-16,LBŠ,P-36-the best,A6M1
5-Bf 109E,Bf 110E,F4F,A6M5
6-Bf 109F,La-5
Výš jsem se zatím nedostal takže príště.
PS:dostal ale ještě nemohu posoudit

"Death from Above" clan member
- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team
I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.
1 Boing p-12
2 Buldog, F2F
3 F3F, I-16
4 F2A, A6M1
5 P-40, zero, F4F, Spitfire
6 F4U, P-51, zero a fridrich
7 A7M Spitfire IX
8 Me 262, Jak-15 a neviem či sa dá rátať aj F5U Pancake
9 a 10 - tu som hral iba s F6U a F7U, ale tie sa mi zdali tiež výborné.
1. nemá cenu řešit
2. Ao 192 - ďábelská kombinace lehkého bombardéru a těžkého stíhače. Na tři fragy vpředu mi vycházel snad jeden zadním střelcem. K tomu možnost nést malé pumy.
3. F3F no ale ruku do ohně bych za to nedal.
4. Blenheim F - skoro jako Ao krom těch 9ti kulometů. Neuvěřitelná palebná sílu na střední vzdálenost a i tak si zachová solidní agilitu. Teď se s ním začal přetahovat o pozici He 112 asi nejlépe vybalancovaný letoun na tieru.
5. A6M2 - zero v nejlepší formě. Zase u mě vítězí celkovým vyvážením i když to jak točí je neuvěřitelné.
6. Bez debat 109F - tohle letadlo kraluje na svém tieru obloze. Možná netočí tak dobře, ale vše ostatní dělá lépe než zbytek pole.
7. 109Z tu panuje brutálním dmg a mustang celkovým vyvážením
8. tak to je snad jasné všem - Me 262
9. a 10. Těžko soudit žádné jsem neměl a všechny mi z kokpitu vrtuláku připadají jak z jiného světa.
Edited by CerVus, 25 December 2013 - 10:26 AM.
=BiA= Steel Panthers cz/sk air combat wing
Nejoblíbenější letadla: Bf 109 F, P-40 Kittyhawk, P-38F Lightning, Me 262 HG II
1. je to jedno a dál je to jednoduché :)
2. AGo Ao 192
3. I-16 r
4. A6M1
5. Spitfire I
Edited by Chorche_22, 28 February 2014 - 07:07 PM.
Zjistil jsem, že Němci a USA jsou hlavně dobrá palba a rychlost. Japonci a SSSR jsou většinou dobrý na ovladatelnost. Britové jsou tak mezi. Za těžký stíhače hraji němce - mají velkou rychlost a palebnou sílu.
Za mne jsou to následující:
1 a 2 Tier neřeším. Stále mne ale baví AO 192 (Něm., 2 Tier) - masakruju všechny (a když se na mne někdo pověsí, tak uletím).
3 Tier: AR80 (Něm.) - zrychlení, F3F (USA) - ovladatelnost, A5M (Jap.) - ovladatelnost a celkem dobrá palba, není špatný ale ani I-16 r. (SSSR) - palba a Bristol 133 (V. Brit.) - výdrž a palba. Dneska lze ale všechno v encyklopedii porovnat. Jen nezapomeňte, že hodnocení základního letadla se liší od plně vylepšeného. Takže něco má třeba palbu jen 48 a po namontování lepšího kulometu (kanónu) je okamžitě na 58. Když je to pak moc pomalý, tak lze zase namontovat slabší kanón a zvýší se ovladatelnost a rychlost.
4. Tier: BF109B (Něm.) - výdrž, palba, rychlost, zrychlení, I-16 p. (SSSR) - ovladatelnost, F2A (USA) - výdrž, brutální palba, A6M1 (Jap.) - ovladatelnost (po vylepšení nejvíc ze všech),
5. Tier: BF 109E - zrychlení a velmi dobrá palba, FW 190 V - zrychlení a rychlost, LAGG 3 - brutální palba, A6M2 - ovladatelnost, Spitfire 1 - rychlost a celková vyváženost.
Je to prosím jen můj názor. Nejlepší se stejně zkoumat vše a získat tak poznatky k ostatním letadlům a tím vědět, co si můžu na soupeře dovolit.
I-asi Goldfligh
II-Bulldog, F2F
III-F3F
Výše mám jen brity tak nemůžu porovnat ale z bitev asi takhle:
IV- Bristol 146
V- Spitfire I
VI- P-38F
pro mě jednoznačná volba I-15.Jinak,byl jsem vyznavač ILS,rád jsem ničil poz. cíle.Ted je to jen lovná zvěř.Další věc co se mi nelíbí je,že taran múže to druhé letadlo přežít.Ted je s toho čistá arkáda.
Preco si myslis ze z ILka su teraz lovna zver? Podla mna teraz ILko moze lepsie vyuzivat camo kedze nemusi nicit tolko jednobodovych cielov a zanechavat na mape stopu ako slimak. Aj silnejsi zadny stelec odradi poskodene a lietadla s nizkym HP. Dalsie + pre IL ze je vidiet nepriatelov po celej mape a vyhnut sa im.
Za posledne 4 tyzne mam odohrate 90% hier Ilkom. A pri 57 % vyhier 51% hier prezitych.
Edited by kuki_sk, 26 September 2014 - 11:25 AM.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users