Jump to content


Wersja 0.5.3 nadchodzi


  • This topic is locked This topic is locked
395 replies to this topic

cibarius #301 Posted 26 September 2013 - 05:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 151
  • Member since:
    08-22-2013
Witam, po aktualizacji mój tylny strzelec jakby zasnął. Do tej pory bardzo chwaliłem sobie jego pomoc a teraz cisza. ma ktoś podobne spostrzeenia? Bf 110 E

ulmus_montana #302 Posted 26 September 2013 - 05:28 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 4 battles
  • 487
  • Member since:
    03-17-2013
Serwer padł. Konserwacja czy inny diabeł?
FORTES FORTUNA ADIUVAT

_MATTI_ #303 Posted 26 September 2013 - 05:30 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 7
  • [1PKS] 1PKS
  • Member since:
    04-08-2012
Serwer tymczasowo niedostępny, trwają zaplanowane prace serwisowe.
tylko jak długo?
@ już jest ok :honoring:

Edited by _MATTI_, 26 September 2013 - 05:32 PM.


yupuku #304 Posted 26 September 2013 - 05:40 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-26-2012
ciekawa sytuacja. aktualizacja uniemozliwila mi podpiecie się do gry. o co biega?? podczas próby odpalenia info ze aplikacja nie może otworzyć strony web

knightpl #305 Posted 26 September 2013 - 05:47 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 11
  • Member since:
    04-04-2012
wlacz sobie po przez plik exe albo zrob to co pare postow wczesniej zeby to naprawic

qla18 #306 Posted 26 September 2013 - 05:49 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 165
  • Member since:
    01-26-2012
a myslalem ze dzis polatam...

kpt_Tomek #307 Posted 26 September 2013 - 05:50 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 24
  • Member since:
    01-26-2012
Wie może ktoś co jest

Pobrałem całego klienta 5,55 gb  zawierającego patch0.5.3 - zainstalowałem i teraz gdy odpala mi się luncher wyskakuje znowu pobieranie 5,6 gb ? wtf
Tak ma być ?

loOzek #308 Posted 26 September 2013 - 05:57 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • [PKP] PKP
  • Member since:
    11-25-2012
Niejestem pewny czy jestem akis upośledzony czy ślepy ale za cholere nie jestem w stanie zlokalizowac tego samolotu premium co ma po premierze zostać.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Czy ktos go tutaj widzi ?

Edited by loOzek, 26 September 2013 - 05:58 PM.


ucspooky #309 Posted 26 September 2013 - 06:02 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 43
  • Member since:
    08-10-2012
@up
Zajrzyj do sklepu.

Atherius #310 Posted 26 September 2013 - 06:10 PM

    Senior Master Sergeant

  • Alpha Tester
  • 0 battles
  • 202
  • Member since:
    01-26-2012
Czy na samolotach premium, które zostaną w garażu po premierze zostaje przeszkolona na 100% załoga za żetony i zakupione camo, czy będziemy mieli goły samolot z załogą 50% ?

 premki : [Fw 56] [Pegaz] [I-15bis DM] [F2A-1] [Type 224] [Curtiss Hawk III] [Bf 100C-6] [Me 210] [XP-77] [Hurricane IID]


ulmus_montana #311 Posted 26 September 2013 - 06:15 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 4 battles
  • 487
  • Member since:
    03-17-2013

View PostloOzek, on 26 September 2013 - 05:57 PM, said:

Niejestem pewny czy jestem akis upośledzony czy ślepy ale za cholere nie jestem w stanie zlokalizowac tego samolotu premium co ma po premierze zostać.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Czy ktos go tutaj widzi ?

W sklepie jest.
FORTES FORTUNA ADIUVAT

jakub_czyli_ja #312 Posted 26 September 2013 - 06:18 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 5235 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012
Że jeden noob nie wie, co to jest tag
Spoiler                     
i wpierdziela obrazki jak leci to normalne.
Ale żeby go od razu cytować?

Shotishogo #313 Posted 26 September 2013 - 06:21 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 96 battles
  • 135
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    12-02-2012
spokojnie....gram w gry gdzie support jest taki zajebisty, że olewają case'y graczy przez ponad rok, nie robią nic, a o wewnęterznych testach nikt nie słyszał. Po 10 latach ( tak 10ciu..nie pomyliłem sie ) gra wygląda gorzej niż tutaj w closed alfa
...pozatym uważam ,że 2.0 powinno zostać zniszczone.

alternator123 #314 Posted 26 September 2013 - 06:44 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 121
  • Member since:
    01-26-2012
ha ha ha ha ha ha ha na serwer Europejski miało wejść bez problemów jak w Rosji mieli się tym zająć i co jak zwykle gów*o ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Cpt_Borys_Kowzan #315 Posted 26 September 2013 - 06:48 PM

    Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 1446 battles
  • 63
  • [_UN_] _UN_
  • Member since:
    07-12-2013

View Postyupuku, on 26 September 2013 - 05:40 PM, said:

ciekawa sytuacja. aktualizacja uniemozliwila mi podpiecie się do gry. o co biega?? podczas próby odpalenia info ze aplikacja nie może otworzyć strony web

Ten sam problem. Ktoś wie o co biega?

mifi10 #316 Posted 26 September 2013 - 06:54 PM

    Senior Master Sergeant

  • Squadron Leader
  • 3308 battles
  • 122
  • [_UN_] _UN_
  • Member since:
    02-11-2012

View Postz00lw, on 26 September 2013 - 01:10 PM, said:

naprawiłem Lunchera mianowice zrobiłem cos takiego

otwieramy plik "WOWpLauncher.cfg" za pomocą notatnika i edytujemy linijke z językiem

<content_lang>pl</content_lang>

zmieniamy "pl" na "en" i zapisujemy zmiany

i odpalamy Lunchera później mozemy zmienic język w luncherze

mi pomogło

UNFORGIVEN MEMBER


PanzerWilq #317 Posted 26 September 2013 - 06:58 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    05-17-2012
Kolejni gracze ściągają sobie patcha i walą głową w mur mając problem z launcherem . Na stronie głównej nie ma nawet słowa o tym problemie a wiadomo że mało kto czyta forum . Tak właśnie WG traktuje graczy . Totalna kompromitacja .

Bakub #318 Posted 26 September 2013 - 07:13 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 6 battles
  • 13
  • [P-B-T] P-B-T
  • Member since:
    04-19-2013
@ Up
Święta racja. Dobrze że ktoś sprytny znalazł rozwiązanie ( brawo z00lw :great: ). Gdyby wypuścili tą aktualizację po premierze, to dopiero byłby bigos .Powinni napisać rozwiązanie problemu wielkimi czerwonymi  :trollface: (grający w wot zrozumieją) literami na głównej.

mjrMatuszek #319 Posted 26 September 2013 - 07:17 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-26-2012
Czemu na stronie WoWP jest napisane, że ceny badań i kupna samolotów brytyjskich zostały obniżone, jak wszystko jest po staremu i drogo. Chyba, że tylko ja mam taki problem

Zaskroniec99 #320 Posted 26 September 2013 - 07:52 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    09-08-2012
Nie martw się ja też nie mam żadnych przecen brytyjskich mam nadzieję że to poprawią.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users