Supermarine Spitfire XIV
#1 Posted 18 September 2013 - 05:18 PM
Komuniťák ve výslužbě
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
#2 Posted 16 February 2014 - 10:20 PM
Zdravím,
mám dotaz na kohokoliv kdo hrál tento letoun. Je nějaká speciální taktika jak hrát toto letadlo v základní konfiguraci? Na letadlo které není schopno v 8-10 tier bitvě není schopno udělat prakticky nic a je většinou potravou pro jety jsem ještě nenarazil... Nevím jestli mám jenom nějakou speciální sérii nebo jsem tak levej, ale s tím se nedá vyhrát. Hrál jsem v letce i solo a vůbec nic. Je to můj první tier 8 ale jestli je tohle co jsem podle ohlasů na en forech četl ten hratelnější 8-čkový letoun tak snad ani nechci vidět ty ostatní. 7 her a ani jedna výhra...xp úplně nulový protože buď jdu až moc kupředu anebo se snažim zabít ILka nebo bránit základnu což rezultuje v prakticky nulové expy a příspěvek do hry nula. Postup přes toto letadlo mi přijde prakticky nemožný. 2327 zkušeností po 7 hrách je tragedie.
Abych to brečení nějak utnul, máte někdo nějakou radu?
Edited by Ruminal, 17 February 2014 - 10:14 PM.
#3 Posted 16 February 2014 - 11:02 PM
DfA cannon fodder
#4 Posted 17 February 2014 - 09:07 AM
#5 Posted 17 February 2014 - 11:21 AM
#6 Posted 17 February 2014 - 01:47 PM
#7 Posted 17 February 2014 - 06:24 PM
Díky ze odpověď a rady. 8-čkovej Spit ve stoku je podle mě ještě horší než Spitrfire V na 6.tieru...který mě vůbec nesedl a je to jedno z mých nejhorších letadel...viz moje staty s ním.
JInak topové kanony mám a v těch problém není. Ten se podle mě odehrává úplně jinde a to je výška ve které je to letadlo schopné něco dělat.Nevím proč ale přijde mi, že nedokáže ani stejnou výšku jako 7. Spit. Ad natahování vysoko létajících těžkých stíhačů a ostatních produových stíhačů. To se mi párkrát povedlo...na zálivu se mi povedlo natáhnout asi 3/4 nepřátelského týmu tak na 100m nad vodu okolo mostu a můj "tým" 9-10 tier dal jedno letadlo....pro mě si slétl ME262 HGIII a bylo...dávka a konec. No budu tedy doufat, že se to zlomí a nebude to taková tragedie jak se to zdá.
Edited by Ruminal, 17 February 2014 - 10:14 PM.
#8 Posted 18 February 2014 - 08:09 AM
#9 Posted 10 August 2014 - 12:14 PM
#10 Posted 18 September 2014 - 09:15 PM
#11 Posted 18 September 2014 - 10:31 PM
Kotydz, on 18 September 2014 - 11:15 PM, said:
Jsem opravdu velice rád, že si toho konečně všiml i někdo další. Díky.
Jediné letadlo, kde mám výhry pod 50%...
#12 Posted 19 September 2014 - 05:19 AM
V době, kdy si tě nikdo nevšímá je to ultimátní letadlo. Nastřílí toho neuvěřitelně. Bohužel při potkání prvního průměrného hráče na JAKu, případně na La letadlo končí. Nahoře se neudrží, dole jde díky těmto dvěma letadlům okamžitě dolů. V 1.4 se mi dařilo na větší vzdálenost tyto letadla poškodit a pak si je blízko dorazit. V 1.5 už toto nehrozí, střelba na dálku prostě neexistuje a vzhledem k absenci rychlosti se ze spita v blízkém souboji najednou stává špatný japonec. V 1.4 průměrné expy 720 na hru, nyní 500. Přežití 32% je také docela tristní. Spoustu věcí vyřeší letka, protiletka s JAKama obvykle tuto výhodu okamžitě smaže. Nicméně i přes letku je to F2G patche 1.5
Otázkou je, jestli by nemohly pomoci ty dva motory. Ale nechci utratit svých draze získaných 50k expů za motory které přidají společně +20 (pod 3% rychlosti). To je míň jak benzín.
#13 Posted 19 September 2014 - 09:59 PM
Milý Spifire XIV,
rád bych se Ti omluvil za včerejší hanlivá slova. Dnešní výkon byl naprosto úžasný. Když se najdou pořádní parťáci (ne jako včera :D )tak to jde jedna báseň! Tak další hrací den rozhodne, jestli Tě budu mít rád nebo ne!
Teď vážně, změnil jsem kompletně nastavení myši dle rad zkušenějších + vyřešení lagů a najednou to letadlo zatáčí. Fakt se to dneska hrálo hezky a jestli to takto půjde dál tak snad přestanu i na ty brity nadávat.
#14 Posted 20 September 2014 - 05:29 AM
Hmm. Hmm. Hmm. Tak abych se snad urazil...
(já jsem ten parťák "ze včerejška" )

#15 Posted 20 September 2014 - 10:41 AM
Slaimer1, on 20 September 2014 - 07:29 AM, said:
Hmm. Hmm. Hmm. Tak abych se snad urazil...
(já jsem ten parťák "ze včerejška" )
Neurážej. Já jsem ten "dnešní", ale nic extra to nebylo. Hra většinou vypadala tak, že nás s Braníkem (oba na P51H, kterou má Braník fungl novou a stockovou) nad 2500m proháněla parádně sehraná letka na 262jce a P1056. Mezitim jásající Kotydz, který se pohyboval trochu níž, vysekal co se dalo. My dva jsme pak jen s upocenejma zadkama mohli vydechnout, když domina odbouchla konec bitvy.
Já bych tohle letadlo chtěl mít rád (už jen proto, že je to Spitfire). Vim, že není špatný, že dokáže nastřílet damage, ale vůbec se mi s nim nedaří. Vlastně ze svejch nejhranějších letadel s ním mam i nejhorší výsledky...no asi bych se měl pokusit s tim něco taky udělat.
Edited by hurri_cze, 20 September 2014 - 10:44 AM.
#16 Posted 08 October 2014 - 05:25 AM
Spitfire, už se nemůžu dočkat až tě pošlu do pr... (na smetiště) kam patříš. Nízká optimální rychlost spojená s nízko posazenou optimálkou výškou, bez možnosti sudového výkrutu (efektivního) z tebe dělá šílený krám, na úrovni japonce - což v dnešních B@Z válkách nemá žádný smysl.
Jestliže se někdo rozhodne dole točit tak je to ok. Bohužel všechny současné bitvy mám jako protivníky pouze B&Z letadla a ILy. La, Spit a Jak prostě nějak není (JAk ještě ok) a tak chybí hratelný nepřítel. Ve výšce nad 2500m se udrží jen a pouze za cenu boostu - takže po 30 vteřinách chca/nechca se musí jít dolů. A tam je konečná.
#17 Posted 08 October 2014 - 07:09 AM
Kotydz, on 08 October 2014 - 07:25 AM, said:
Spitfire, už se nemůžu dočkat až tě pošlu do pr... (na smetiště) kam patříš. Nízká optimální rychlost spojená s nízko posazenou optimálkou výškou, bez možnosti sudového výkrutu (efektivního) z tebe dělá šílený krám, na úrovni japonce - což v dnešních B@Z válkách nemá žádný smysl.
Jestliže se někdo rozhodne dole točit tak je to ok. Bohužel všechny současné bitvy mám jako protivníky pouze B&Z letadla a ILy. La, Spit a Jak prostě nějak není (JAk ještě ok) a tak chybí hratelný nepřítel. Ve výšce nad 2500m se udrží jen a pouze za cenu boostu - takže po 30 vteřinách chca/nechca se musí jít dolů. A tam je konečná.
Neházej ho do žita... včera to byla prostě smůla (MM nám nepřál), nebo letkou
Pravdou je, že můj Supermarine Spitfire IX je v hangáru taky spíš jen lapač prachu... na 50 bitev 38% WR, hrůza...
#18 Posted 08 October 2014 - 08:39 AM
Edited by Lothar135, 08 October 2014 - 08:40 AM.
#19 Posted 08 October 2014 - 08:55 AM
#20 Posted 08 October 2014 - 12:30 PM
Lothar135, on 08 October 2014 - 09:39 AM, said:
Tak spitfire ještě de když si na něj uděláš čas skutečný průser je F2G supercorsair to je opravdu děs a hrůza to lítat.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users