Jump to content


About my account


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Black_Baron #1 Posted 27 February 2012 - 11:44 PM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 85
  • Member since:
    01-26-2012
Well i made a silly mistake by applying on the NA server for alpha and also registirng there first.If i get alpha(if im lucky  :Smile_smile:  )or later when the game goes live,would i be on NA server or on the EU because im registered here also?

PS.MY english is poor sorry hope you will understand me :)
JNA-Clan member

Bodizzly #2 Posted 28 February 2012 - 05:23 AM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 53
  • [NOFUN] NOFUN
  • Member since:
    10-25-2011
Have you tried applying again on the EU server website: http://eu.worldofwarplanes.com/ ?

minisukai #3 Posted 28 February 2012 - 11:05 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    02-26-2012
i hope i will be lucky!!!

Black_Baron #4 Posted 28 February 2012 - 12:55 PM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 85
  • Member since:
    01-26-2012

View PostEnvious, on 28 February 2012 - 05:23 AM, said:

Have you tried applying again on the EU server website: http://eu.worldofwarplanes.com/ ?
Well i sayed that also on the EU stands that ive applyed for the alpha.I wana know on what server i would be because i have applyed for bouth?Any ideas?
JNA-Clan member

Holograph #5 Posted 28 February 2012 - 01:12 PM

    Airman Basic

  • Alpha Tester
  • 0 battles
  • 9
  • Member since:
    01-26-2012

View PostBlack_Baron, on 28 February 2012 - 12:55 PM, said:

Well i sayed that also on the EU stands that ive applyed for the alpha.I wana know on what server i would be because i have applyed for bouth?Any ideas?

Hi,

Wait it out mate, When you found out what server your on then start to worry if its the wrong one ;-)

good luck

GruntGuy #6 Posted 28 February 2012 - 01:36 PM

    Airman Basic

  • Alpha Tester
  • 30 battles
  • 6
  • Member since:
    01-26-2012
I'm sure that if it comes down to it, it wouldn't be too difficult for the devs to move your account from the NA to EU server if you ask them nicely. Good luck with your Alpha application. I'm hoping I get in too!

MonStar #7 Posted 28 February 2012 - 03:15 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 4
  • [BGS] BGS
  • Member since:
    01-26-2012
did same mistake and applied on Both servers (NA first).
I received invitation to NA server, where my account can't be found.
So i am into alpha BUT on the wrong server and cannot play.

Wrote to support, waiting for reply...

wish you good luck (maybe apply for EU server too if you didn:t so far)

Black_Baron #8 Posted 28 February 2012 - 07:35 PM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 85
  • Member since:
    01-26-2012

View PostGruntGuy, on 28 February 2012 - 01:36 PM, said:

I'm sure that if it comes down to it, it wouldn't be too difficult for the devs to move your account from the NA to EU server if you ask them nicely. Good luck with your Alpha application. I'm hoping I get in too!
Tnx i wanted just to be shure and i hope i will be one from the alphas :))
JNA-Clan member

DiBBz #9 Posted 29 February 2012 - 07:51 AM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    01-26-2012
ive done the same mistake as well but thats only casue the dam google.co.uk is all messed up its like igoogle now... have to use google.com so it put me on the Na website

Lets See What U Got




MonStar #10 Posted 29 February 2012 - 03:33 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 4
  • [BGS] BGS
  • Member since:
    01-26-2012
IMPORTANT

every EU player that applied on NA server should apply on EU server as well.
support just told me that accounts can't be transferred




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users