-medailu za zapalenie 3 a viac lietadiel v jednej hre (Pyroman).
- medailu za za ukradnutie zostrelu (Zlodej) a za viac kradezi (Poslanec)
-
-medailu za zapalenie 3 a viac lietadiel v jednej hre (Pyroman).
- medailu za za ukradnutie zostrelu (Zlodej) a za viac kradezi (Poslanec)
-
Ano, a mohlo by sa to volat zlty anjel, ci ako sa vola ta asistencna sluzba...
"Death from Above" clan member
- proud member of Captain Krunch and the Cereal Killers team
I'm a kamikaze instructor. Pay attention to me! I show this only once.
Ja by som chcel aby sa dala zmenit farba(zlata alebo zlta je teraz) akou sa oznacuje spolubojovnik v letke na niektorych mapach ho hodnu chvilu hladam po obrazovke kde sa moze nachadzat.
A chcem medailu za to ked ma 5 minut nahana polovica nepriatelskeho teamu zatial co nasi(minimalne 6 ) nahanaju nestastnika v Il-ku na druhej strane mapy nazov (Bulletproof ).
tirael, on 09 December 2013 - 11:14 AM, said:
Ja by som chcel aby sa dala zmenit farba(zlata alebo zlta je teraz) akou sa oznacuje spolubojovnik v letke na niektorych mapach ho hodnu chvilu hladam po obrazovke kde sa moze nachadzat.
A chcem medailu za to ked ma 5 minut nahana polovica nepriatelskeho teamu zatial co nasi(minimalne 6 ) nahanaju nestastnika v Il-ku na druhej strane mapy nazov (Bulletproof ).
No vidíš,to já bych chtěl za každou medaili nějakou odměnu / přiměřenou . Přece ESO nedáš v každé hře!! Teda já ne.
S tou nahánačkou to máš pravdu,zažiju to v každé druhé bitce.Na jedné straně 10 našich,plácají se tam o jednoho a 5 jich tam natáhne brka.Další 4 " hlídají" základnu. A nějakým podivným řízením osudu se na středu potkám s 8-10 enemáky , jo asi moje chyba.Proto lítám v letce jak je to jen možné,problém letky je,že každá druhá hra je o + 2 tiery než máš Ty.
A těch 5 minut co mě tam naháňajů a valaškama sekaj do pr..lky . To je pak panečku mazec hehehehe,a těch sprostých slov co z člověka lítá ven HMMMM , čeština je vážně bohatý jazyk a Slovenština je na tom asi ještě líp
Fajtl, on 09 December 2013 - 10:42 AM, said:
blbě jsem se vyjádřil :), ne v bitvě, ale tady na foru
http://forum.worldof...tadlech-ve-hre/
Tomibar, on 09 December 2013 - 11:48 AM, said:
....Proto lítám v letce jak je to jen možné,problém letky je,že každá druhá hra je o + 2 tiery než máš Ty....
Nevim jakej je účel, že letka chodí proti větší tierům, ale přijde mi to zbytečný. Chápu, že když je v letce 1. a 5. tier, že je to nemůže hodit k 2. Ale několikrát se mi stalo, že jsem za 6. tier potkal letku kde byl 2.tier a 3.tier.
Mě osobně se ještě naštěstí nestalo, že bych v letce byl proti o 4.-5. tierů lepším ale i o 2.-3.tiery lepší soupeři jsou znát.
Cihlik, on 09 December 2013 - 06:21 PM, said:
Nevim jakej je účel, že letka chodí proti větší tierům, ale přijde mi to zbytečný. Chápu, že když je v letce 1. a 5. tier, že je to nemůže hodit k 2. Ale několikrát se mi stalo, že jsem za 6. tier potkal letku kde byl 2.tier a 3.tier.
Mě osobně se ještě naštěstí nestalo, že bych v letce byl proti o 4.-5. tierů lepším ale i o 2.-3.tiery lepší soupeři jsou znát.
MM sa rozhoduje podla najvyssieho tieru v letke. A to ze teraz letky lietaju vatsinou proti t+2 je chyba ktora bude coskoro opravena...
mavinius, on 09 December 2013 - 11:22 PM, said:
MM sa rozhoduje podla najvyssieho tieru v letke. A to ze teraz letky lietaju vatsinou proti t+2 je chyba ktora bude coskoro opravena...
To, že se rozhoduje podle nejlepšího letadla vím. Včera jsem zrovna koukal na video: http://worldoftanks.eu/cs/news/46/video-explaining-mechanics-matchmaker/
myslím, že ve WoWP to bude podobný.
Cihlik, on 10 December 2013 - 09:24 AM, said:
To, že se rozhoduje podle nejlepšího letadla vím. Včera jsem zrovna koukal na video: http://worldoftanks.eu/cs/news/46/video-explaining-mechanics-matchmaker/
myslím, že ve WoWP to bude podobný.
Nazdar,
Asi jsem to špatně napsal.Jsem v letce: máme oba dva stroje na IV tieru , no a MM nás hodí do V tieru s velkou částí VI tieru.S letadlem typu P-36C proti Fridrichovy neuděláš téměř nic:D
A za nějakou dobu má dojít k změně jak píše Mavinius,tak tam se to snad srovná.
Meletti, on 04 December 2013 - 03:58 PM, said:
Ludia co vedia detonáciou zostrelovat ako ty si ju zasluzia pravom a mala by ukazovat pocet zostrelov ako pri medaili raketak aby bolo vidiet ze niekto to proste vie.
Si ma par krat zlozil aj ked som skusal ist z boku, ty tie bomby hadzes snad aj do stran.
tirael viem co myslis. Velke klbko superov ktorého sa stanem stredom nic moc. Pre mna je dobra bitka ked vyhram , nahram exp atd. ale skvela ked si poriadne zabojujem s dobrym súperom 1 vs 1 alebo aj 2-mi 3-mi slabsimi a vydrzim par minut , ked je to boj ze si po skonceni musim dat pauzu, aj ked ma nakonec dostanu alebo prehrame vôbec mi to nevadi.
Bolo by dobre v hre zauzivat heslo DUEL. Vyzvat supera do stvorca kde nikto nechodi a dat si ferovku. V nizsich tieroch by to neslo (novacikovia) ale vo vissich by sa to mohlo zauzivat a respektovat.
milott, on 10 December 2013 - 11:21 AM, said:
tirael viem co myslis. Velke klbko superov ktorého sa stanem stredom nic moc. Pre mna je dobra bitka ked vyhram , nahram exp atd. ale skvela ked si poriadne zabojujem s dobrym súperom 1 vs 1 alebo aj 2-mi 3-mi slabsimi a vydrzim par minut , ked je to boj ze si po skonceni musim dat pauzu, aj ked ma nakonec dostanu alebo prehrame vôbec mi to nevadi.
Bolo by dobre v hre zauzivat heslo DUEL. Vyzvat supera do stvorca kde nikto nechodi a dat si ferovku. V nizsich tieroch by to neslo (novacikovia) ale vo vissich by sa to mohlo zauzivat a respektovat.
Zdar,
Ten duel to není špatnej nápad,ale nevím jak by to ovlivnilo hru jako takovou : 1 vs 1 a dalších 28 lidí lítá okolo a kouká jak se ty dva třískají hlava nehlava.Asi to jde ve výcviku ( týmový výcvik) terazky nevím přesně :D Tam by to šlo určo.
milott, on 10 December 2013 - 10:05 AM, said:
Meletti, on 04 December 2013 - 03:58 PM, said:
Ludia co vedia detonáciou zostrelovat ako ty si ju zasluzia pravom a mala by ukazovat pocet zostrelov ako pri medaili raketak aby bolo vidiet ze niekto to proste vie.
Si ma par krat zlozil aj ked som skusal ist z boku, ty tie bomby hadzes snad aj do stran.
Tak taková medaile by sem itaky líbila, zkusím se za to maličko přimluvit.
milott, on 10 December 2013 - 11:21 AM, said:
Mezi piloty se určitě takoví gentlemani najdou, ale vždy tam bude spousta těch, co to znát nebudou... bojim se, že tohle bude možné jen v těch výcvikových bitvách.
Dargnon, on 10 December 2013 - 07:50 PM, said:
Mezi piloty se určitě takoví gentlemani najdou, ale vždy tam bude spousta těch, co to znát nebudou... bojim se, že tohle bude možné jen v těch výcvikových bitvách.
Tiez som nad tym kedysi uvazoval ako o moznom samostatnom mode. Uplne by stacilo keby pribudla moznost vyzva na suboj po kliknuti na meno hraca. Po boji by sa mu zobrazila vyzva na suboj v hangari...
Je tam vela podrobnosti na dotiahnutie ale na zaciatok postaci chat okno s vyzvou na suboj a zvysok uz sa dohodne...
0 members, 9 guests, 0 anonymous users