Čínský stíhač 2. úrovně
Informace na World of Warplanes Encyklopedii.
Komuniťák ve výslužbě
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Letoun Curtis Hawk III byl pozdější verzí dvouplošníku zvaného BF2C-1 Goshawk, který byl americkým námořnictvem objednán v roce 1932. Většinou bojoval mimo svou vlast jako exportní model používaný argentinskou, thajskou a čínskou armádou. Byl navržen jako kombinace stíhače a bombardéru a vybaven kulometem 7,62 mm M1919 Browning, kanónem 12,7 mm M2 a až dvěma bombami. Hawk III je zajímavým kouskem 2. úrovně, jež slouží jako skvělý stupínek k letadlu Curtiss Hawk 75M, které rovněž naleznete na větvi amerických stíhačů.
mno obratný je super, bomby jsou výkonné, jen někde soudruzi udělali chybu a zapoměli tam namontovat tu 12,7. Pánové tímhle něco sestřelit to aby jste si vzali dovolenou.
tak nebyl tam kanon 12,7mm, ale kulomet. Vpravo byl 7,62mm a vlevo 12,7mm.
jinak He 112 ve stocku je taky dílo :-(
Na dvojkách je to ďábel
Sakra ono to na obrázku není vidět 8 kousků
Po obdržení tohohle dárku se mi postesklo o souboje dvouplošníků. Koupil jsem si tedy i oba německé stihače na tieru II a se žádným není taková zábava jak s tímhle americkým číňanem . Takže sem je opět vesele prodal a dál si poletuji s tímhle komárem.
Edited by CerVus, 30 December 2013 - 08:36 PM.
=BiA= Steel Panthers cz/sk air combat wing
Nejoblíbenější letadla: Bf 109 F, P-40 Kittyhawk, P-38F Lightning, Me 262 HG II
CerVus, on 27 December 2013 - 10:40 AM, said:
Po obdržení tohohle dárku se mi postesklo o souboje dvouplošníků. Koupil jsem si tedy i oba německé stihače na tieru II a se žádným není taková zábava jak s tímhle americkým číňanem . Takže sem je opět vesele prodal a dál si poletuji s tímhle komárem.
Jestli chceš dalšího dvojplošníka 2 tier se kterým je taky taková sranda, tak si kup Bulldoga :-)
Squadrons, on 01 January 2014 - 11:59 PM, said:
Jestli chceš dalšího dvojplošníka 2 tier se kterým je taky taková sranda, tak si kup Bulldoga :-)
Jojo, Bulldoga taky doporucuju. Ted nadavno jsem zrovna pronasledoval tady toho Hawka III a neveril jsem svym ocim, co to vydrzi. Byl jsem tesne za nim, mel rozhodne pod 50 % a ja to do nej sypal nekolik vterin. Nevim, jestli to nemel nejak "vytunene" ... jindy je sundavam relativne v pohode (s Bulldogem)
Sice jsem nikdy nepochopil, proč zrovna tuhle čínskou raritku nám dali jako dárek
Ale i když vypadá jako nějaká hračka, je překvapivě účinej. Spousta protivníků ho ze začátku podceňovala, ale pak se rychle museli postavit do nový fronty :)
Na T2 pro mě rozhodně až po Ar68,IL15 a Bulldogu
0 members, 0 guests, 0 anonymous users