Myśliwiec ciężki premium III tieru - do zdobycia w misjach świątecznych 2014r.
możliwość podwieszenia 4 bomb 100kg
Po pierwszej, oczywiście przegranej bitwie, samolot całkiem fajny.
Leciał nim taki sobie pilot na 83% (w trakcie przeszkolenia z wielozadaniowej Dory na Ta-152 z okiem i celownikiem), ale samolot nadal ładnie się słuchał, fajnie wznosił. Jedynie siła ognia gorsza od FW 57, ale całą reszta na plus.
Mam wrażenie że dolny strzelec jednak pracował.
Potencjalna premkowa alternatywa dla Fw 57 jak ktoś chce nabijać misje, bo bomby też bierze. Ale szału nie ma, bo to tylko III tier, więc expa w danym czasie nie nazgarnia. No i może spotykać IV tiery, które go zrobią niezależnie od tylnych strzelców.
Golda lepiej kupić luzem, a nie dorzucać drugie tyle kasy, żeby dostać jakieś 2 kupopremki.
jakub_czyli_ja, on 01 July 2016 - 02:00 PM, said:
Jestem prawie pewny, że srebro.
Likwidacja ekwiwalentu w goldzie za nabycie posiadanej premki to był pamiętny ruch WG.
aczkolwiek za ostatni event w tenkach za lolka Light Mk. VIC wypłacali złoto. znowu ktoś źle zaznaczył? parę dni temu wszyscy grający w okręty dostali tydzień premki itd, a miało to trafić do dość ograniczonego grona osób.
Czy to trafny opis dla myśliwca ciężkiego??? .....Duży i powolny, ten bombowiec potrafi przyłożyć! Karabin maszynowy, działko, wieżyczka defensywna i bomby – ten samolot ma wszystko! Zdobądź go dziś z miejscem w hangarze i wzbij się w przestworza!
luknijcie do sklepu premium ;)
0 members, 1 guests, 0 anonymous users