Jump to content


Besplatna promena klanskog logo-a


  • Please log in to reply
No replies to this topic

BigBadVuk #1 Posted 05 February 2015 - 05:56 PM

    Moderator

  • Member
  • 0 battles
  • 579
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-17-2011

Besplatna promena klanskog logo-a


 

Dragi piloti,

kao što se sećate u prethodnom novembru pokrenuli smo zajednički klanski sistem za sve Wargaming igre. Pored toga pokrenuli smo i klanski deo sajte, preko kojeg možete lakše da upravljate vašim klanom i pogledate sve relevantne informacije. Zajednički klanski sistem Vam omogućava da imate isti klanski logo na svim Wargaming igrama. 

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo uspešno odklonili sve probleme prilikom prikazivanja Vaših logo-a na različitim tipovima aviona.Novi, manji logo, otkloniće sve probleme koji su se dešavali sa 256x256 logom koji je bio odsečen na krajevima. Od sada maksimalna veličina logo-a za World of Warplanes biće 176x176 pixela.

 

Nažalost, nismo u mogućnosti da automatski promenimo veličinu već postojećih logo-a. Pošto želimo da uživate u Vašem logo-u kako na WoT tako i na WoWP, došli smo do nešto drugačijeg rešenja ovog problema.

 

Od utorka 27.januara do ponedeljka 9.februara 2015 sve promene logo-a biće kompletno besplatne.

 

Ova promocija vam omogućava da promenite Vaš logo bez uobičajenog plaćanja. Iskoristite ovu priliku da poboljšate dizajn vašeg logo-a i samim tim otklonite sve probleme koje ste imali sa njegovim prikazom u WoWP. Posetite našu stranicu koja vam pruža uputstva o promeni boje na vašem klanskom znaku, uputstvo je na Engleskom jeziku.

 

POSETITE KLANSKU STRANICU!

 

Izvinjavamo se na problemima i nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku za promenu logo-a.

 

Izvor: http://worldofwarpla...blems-discount/


 

 

 

 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users