Jump to content


Błąd przy odpalaniu gry


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Qulipso #1 Posted 27 March 2016 - 11:49 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    03-24-2016

Witam,

jak w temacie: zainstalowałem WoWp i niestety przy odpaleniu wyskakuje mi komunikat:

 

<a href=https://zapodaj.net/...ml>błąd.PNG</a>

 

Przepraszam jeśli pomyliłem działy ale nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedniego działu.

Jeśli ktoś może pomóc to będę wdzięczny.



SandmanX #2 Posted 27 March 2016 - 11:57 AM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 663 battles
  • 2,372
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012
Na integrze Intelowskiej 965 nie pograsz.
./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

Qulipso #3 Posted 27 March 2016 - 06:44 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    03-24-2016

oks dzięki za szybką odpowiedź:(

znaczy zmień sobie sprzęt jak chcesz się pobawić;/ pewnie znajdę sobie inne zajęcie, zabawne że WoT się odpala, a to nie pójdzie:(



SandmanX #4 Posted 27 March 2016 - 09:34 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 663 battles
  • 2,372
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012
Podaj specyfikacje tego laptopa.
./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

Qulipso #5 Posted 31 March 2016 - 11:52 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    03-24-2016
Ten sprzęt to jest Toshiba Satellite L355-S7812 z dyskiem twardym SSD

SandmanX #6 Posted 31 March 2016 - 05:15 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 663 battles
  • 2,372
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012

To raczej nie pograsz. ;p

To jest laptop typowo biurowy, na dodatek już ma trochę lat, np ja na Latitude 3540 (i5-4200u) mam 15-20fps, nawet jak uruchomisz grę, to ta twoja Toshiba jest dużo słabsza od tego co ja podałem i wątpię że więcej jak 10 fps byś wyciągnął.


./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

Qulipso #7 Posted 01 April 2016 - 07:38 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    03-24-2016

Nom swoje lata ma, 8 lat mi już służy:) Nie raz kusiło mnie żeby zmienić, ale zawsze były jakieś pilniejsze wydatki wydatki.

Wiem, że ma zintegrowaną kartę graficzną, kuzynka go przywiozła ze stanów i przy ofercie cenowej jaką mi zaproponowała nie zastanawiałem się nad tym. Z resztą w tedy nie było na nim problemu z grami:D

Dołączę do przestworzy jak coś innego skombinuję tylko, że miałem zamiar kupić jakąś 12 do pracy w terenie;/

 

Pozdrawiam i dzięki za pomoc.



Frantiszek_ #8 Posted 22 April 2017 - 08:42 PM

    Second Lieutenant

  • Conquest Member
  • 6375 battles
  • 1,939
  • [_PZL_] _PZL_
  • Member since:
    10-08-2013

To błąd przy odpaleniu gry? czy też może coś innego?

shot_024.jpg

 

NIEWŁAŚCIWY JĘZYK............. info  w prawym dolnym rogu.

 

He he he he

 

Odpowiedź na pierdy pewnej nacji zdaje się spowodowała masę raportów i dostałem bana.

 

Przepraszam tych co do mnie dziś pisali w grze i na pw, ale nie mam jak odpowiedzieć ;-)

 

Widocznie:

 

DEUS VULT zadziałał. :trollface:


Edited by TariboW, 25 April 2017 - 08:18 AM.
edited font color


PoPoLuPo76 #9 Posted 22 April 2017 - 09:00 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 261 battles
  • 555
  • Member since:
    11-22-2013
Deus Vult powiadasz... :great:

 


Frantiszek_ #10 Posted 22 April 2017 - 09:24 PM

    Second Lieutenant

  • Conquest Member
  • 6375 battles
  • 1,939
  • [_PZL_] _PZL_
  • Member since:
    10-08-2013

To takie słowa z czasów krucjat:

 

https://pl.wikipedia.../wiki/Deus_vult



Frantiszek_ #11 Posted 13 April 2018 - 02:01 PM

    Second Lieutenant

  • Conquest Member
  • 6375 battles
  • 1,939
  • [_PZL_] _PZL_
  • Member since:
    10-08-2013
Od jakiegoś czasu występu8je czasem problem z odpaleniem gry. Niby jest wszystko zamknięte, ale jej nie odpala. Znalazłem, że nadal pracuje coś takiego:

Edited by Frantiszek_, 13 April 2018 - 02:02 PM.


dominik70 #12 Posted 14 April 2018 - 06:42 PM

    Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 1950 battles
  • 90
  • [D-302] D-302
  • Member since:
    02-07-2012

View PostFrantiszek_, on 13 April 2018 - 02:01 PM, said:

Od jakiegoś czasu występu8je czasem problem z odpaleniem gry. Niby jest wszystko zamknięte, ale jej nie odpala. Znalazłem, że nadal pracuje coś takiego:

 

Już myślałem, że to tylko u mnie. Mam dokładnie tak samo. Czasami się wyłączy, ale częściej po stanie licznika użycia pamięci widzę, że dalej działa i niestety ręcznie przez menadżera zadań trzeba wyłączyć. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users