Zdravim, mam problem s mysi. Kdyz zapnu hru tak kurzor mysi se mi neukaze. Musim jezdit po slepu a vzy hledam kde jsem s mysi. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Dekuji
Zdravim, mam problem s mysi. Kdyz zapnu hru tak kurzor mysi se mi neukaze. Musim jezdit po slepu a vzy hledam kde jsem s mysi. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Dekuji
" ...IT´S JUST A GAME ..."
https://www.youtube.com/user/nOzdrOIIIIIO
Tier VI: Spitfire V DB 605; Fw 190 A-5; Bf 109 F; Me 410; P-47B; F4U-1; XP-50; P51-A; P-38J; Mustang Mk.I; Mustang IA; A6M5; Ki-88; I-210; IL-2(d); JU 88 P - Tier VII: Meteor; 302; XP-75; Bf 109 Z; F7F; J4M - Tier VIII: XF5U Pancake; Me 262; Me 109 TL; NC 1070
_general_IVAN_, on 14 July 2020 - 07:05 AM, said:
Řešilo se to tady: http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/12207-otazky-a-odpovedi/page__st__760#topmost (úplně dole). Napiš na podporu a oni ti to splní... (možná , u podpory nikdy nevíš)
Edited by YloTheKiller_Y_I_Y, 16 July 2020 - 04:15 PM.
Radeji budu špatnej, ale fér...
Členové klanu Y_I_Y jsou tupí debilové kteří nehrají fér. Jsi z Y_I_Y a se mnou v temu? Tak si hlídej záda hňupe!
su_shu_lin, on 18 December 2020 - 08:20 PM, said:
Zjistěte, jak vám moje terapie úspěšně pomůže od psychických potíží.
Nízké sebevědomí, stres, nesoustředěnost, nespavost, neschopnost relaxovat, stále plná hlava myšlenek…
Terapie uvolní nahromaděné napětí a zprůchodní energetické blokády v akupunkturních drahách. A dále spolu upravíme váš životní styl.
Frustrace, žárlivost, závist, negativismus, zlost, vztek, ztráta radosti, neschopnost přijmout cizí názor…
Terapie zprůchodní energetické dráhy a vyrovná přepětí a podpětí energetického systému. Především v játrech, žlučníku, ledvinách a močovém měchýři. Dále spolu upravíme vaši stravu a životní styl.
Strach, fóbie, deprese, smutek, stále špatná nálada, přílišná sebekritika až nenávist sama k sobě, vyčerpanost, vyhoření, nechuť cokoliv řešit…
Terapie uvolní energetické blokády a vyrovná přepětí a podpětí energetického systému. Poté spolu upravíme vaši stravu a celý životní styl.
Edited by thorntree, 22 December 2020 - 01:25 PM.
Myslím, že by si měl najít odbornou pomoc, pokud ti nebude stačit výše popsaná terapie...
Dobrý den pane sushuline, mrzí mne, že vidíte situaci takto. Nevím kde jste došel k názoru, že náš klan jsou protekční blbečkové, gayeové a chmraď. Nechápu také kde jste vzal informace o způsobu jakým lze získat výhodu u WG. Nicméně platí české přísloví. Podle sebe soudím tebe. Svědčí o tom asi i Váš nick. V našem klanu jsou pro Vaši informaci jen samí slušní lidé, kteří by se k takovému vyjádření, jaké jste použil nikdy nesnížili. Vy si, ale místo v takovémto klanu nezasloužíte. Nicméně je fajn vědět, že náš klan máte rád. Rádi Vás uvidíme v bitvě. Čím častěji, tím lépe. Dobrý lov.
thorntree, on 22 December 2020 - 01:24 PM, said:
Zjistěte, jak vám moje terapie úspěšně pomůže od psychických potíží.
Nízké sebevědomí, stres, nesoustředěnost, nespavost, neschopnost relaxovat, stále plná hlava myšlenek…
Terapie uvolní nahromaděné napětí a zprůchodní energetické blokády v akupunkturních drahách. A dále spolu upravíme váš životní styl.
Frustrace, žárlivost, závist, negativismus, zlost, vztek, ztráta radosti, neschopnost přijmout cizí názor…
Terapie zprůchodní energetické dráhy a vyrovná přepětí a podpětí energetického systému. Především v játrech, žlučníku, ledvinách a močovém měchýři. Dále spolu upravíme vaši stravu a životní styl.
Strach, fóbie, deprese, smutek, stále špatná nálada, přílišná sebekritika až nenávist sama k sobě, vyčerpanost, vyhoření, nechuť cokoliv řešit…
Terapie uvolní energetické blokády a vyrovná přepětí a podpětí energetického systému. Poté spolu upravíme vaši stravu a celý životní styl.
Děkuji chlape za tvůj nestranný názor. Jak jsem zmiňoval níže, Kdykoli budou slušní lidé jako ty stát o to stát se členem Y-I-Y, rádi tě přivítáme.
AOXO_Y_I_Y, on 26 December 2020 - 11:31 PM, said:
Děkuji chlape za tvůj nestranný názor. Jak jsem zmiňoval níže, Kdykoli budou slušní lidé jako ty stát o to stát se členem Y-I-Y, rádi tě přivítáme.
Tak to si pos.....ral chlape já a jít do Y_i_Y
0 members, 0 guests, 0 anonymous users