Jump to content


reset konta

reroll

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

sgt_tony065 #1 Posted 20 April 2017 - 10:08 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 0 battles
  • 465
  • Member since:
    11-22-2013
cześć. czy w WoWp robił ktoś reset konta? pytam, bo widzę w bitwie Me-210, nawet się nieźle gość uwijał. sprawdzam potem co ma w wynikach... 10 bitew i konto od 08.2k12... za chwilę następny, leci I-15bis DM, 7 bitew, konto od 05.2k13... OCK?

 


mazur131313 #2 Posted 21 April 2017 - 07:38 AM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 186 battles
  • 224
  • [JFA] JFA
  • Member since:
    04-14-2012
Tak, są resety (ostatnio disuja takiego jednego z DITO na anglojęzycznej części forum). Osobiście nigdy nie rozumiałem idei - ani w WoT ani tu. Co z tego, że koleś wykręci >70% WR i ratio >6 i na niskich tierach skoro na VIII i wzwyż i tak nadal jest mięsem armatnim. Do tego głośnio szczekającym po przegranej bitwie (tacy maja zwykle duże ciśnienie na staty).

 


jakub_czyli_ja #3 Posted 21 April 2017 - 09:01 AM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 223 battles
  • 8,141
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012

Albo po prostu przypomnieli sobie o grze w którą nie grali od bety.

 

W WoT chyba można było zgarnąć reset za karę za bocenie, zostawały tylko premki.


Clear cache/Skasuj cache: cmd /K del /Q /F /S "%TEMP%\wargaming.net\wowp\cache"

 

And everything else/i wszystko inne: cmd /K del /Q /F /S "%APPDATA%\Wargaming.net\World of Warplanes"


mcjrosa #4 Posted 21 April 2017 - 10:05 AM

    Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 370 battles
  • 62
  • [D-302] D-302
  • Member since:
    04-02-2013
Ja mam konto od chyba 2013 czy 14 roku ale zaczalem grac w samoloty dopiero w kwietniu 2016. Wczesniej konto było założone tylko dla golda z misji szkoleniowych.

SandmanX #5 Posted 30 April 2017 - 12:43 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 405 battles
  • 2,280
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012
Piszesz do WG i Ci robią reset konta, "zawartość" premium pozostaje ale bitwy, odkryte samoloty, załogi, kredyty itp są zerowane.
./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

sgt_tony065 #6 Posted 30 April 2017 - 02:43 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 0 battles
  • 465
  • Member since:
    11-22-2013

View PostSandmanX, on 30 April 2017 - 12:43 PM, said:

Piszesz do WG i Ci robią reset konta, "zawartość" premium pozostaje ale bitwy, odkryte samoloty, załogi, kredyty itp są zerowane.

 

technicznie to wiem, tylko po co, dla kolorków,wykresów, statystyk? fckn korpo-biurwy :facepalm:

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users