No Thorntree, možná máš pravdu, možná ne...jestli to je autoaim to fakt nevim, ja si proste postaru zamerim (stiskem tlačítka na joysticku a přiblížením) a pomocí očí sleduju kam ty strely leti a podle toho upravuju let a trajektorii střel tak, abych se trefil, takže za mně fakt nevim co je na tom dětskýho, a btw poznámka o hře na tablet byla dost mimo mísu, chtěl bych tě vidět hrát něco takovýho na tabletu - myslel jsem to tak, že vidim kam přesně ty střely letí, předtim jsem toho viděl přinejlepším půlku kvůli kolečku předměření, ovšem to neznamená, že tam to předměření nemá být vůbec, nevím proč tu možnost dali úplně pryč, jediné co mě napadá je, že chtěli výpočetně ulevit serveru jinak nevim...
Autoaim tedy předpokládám myslíš tak, jako že stačí mířit někam dva metry okolo letadla a trefíš se? Nevšiml jsem si, že by to takhle fungovalo, sry..ale je pravděpodobné, že tam nějaké usnadnění proběhlo, když se i lama jako já dokáže trefit německou 30kou a být nejlepší v týmu s Me 109 TL což bylo předtím naprosto nemyslitelné, což přiznávám bez mučení, s tímhle érem se mi prostě nedařilo trefovat...
Pak je ovšem nasnadě otázka, proč se tak stalo. Když zapátrám v paměti, tak vy všichni včetně mně, jsme tu roky řvali, aby WG oslovilo nové hráče a my nemuseli hrát proti botům. Pravda?
Když se tedy WG konečně posnaží vymyslet a zrealizuje něco, co by to mohlo zařídit, tak ti samí tu brečí, že to hrajou děti a že se to nedá hrát atd...co teda vlastně chcete?? Připadá mi, že už sami nevíte..
Chcete tady "profi vojáky" 24/7 co tu lítají místo trenažéru, nebo konečně ŽIVÝ lidi místo botů..? Každý ať si dá ruku na srdce sám, co vlastně chce a proč tu furt jen nadává..Teď se rozhodně nesnažim hájit WG nevim proč bych to dělal, ale jen mě zaráží těchto pár věcí, které se opakují, stejně tak jako jména pisatelů..
Jako jo, je hezký že to pár šampionů mydlilo na tieru X hlava nehlava v letce dvou HG a nedala nikomu šanci se uprdnout a ti dva pánové měli rozhodně SKVĚLOU zábavu, nicméně ta jejich zábava žádného nováčka ani slabšího hráče donekonečna bavit rozhodně nebude, stejně tak jako příliš těžké ovládání, nemožnost se trefit atd...a kde selže lidský faktor, je tomu bohužel třeba pomoct jinak, když tu ty lidi chceš..ono jim těch možností jak tu hru oživit docela ubývá řekl bych, když se nad tím zamyslíš...
Takže pokud došlo obecně k zjednodušení (čehož jsem si zas tak dramaticky nevšiml), a zvýšení atraktivity hry pro šírší veřejnost, tak je to jedině dobře pro hru aby existovala, protože je třeba si uvědomit, že priorita č. 1 je příliv nových hráčů, nikoliv vzlykání stávajících, to je přinejlepším na druhém místě - z hlediska marketingu určitě. Pro zkušené hráče to samozřejmě tak přínosné nebude, protože ti hledají výzvu..to může později vyřešit tierový MM nebo MM založený na hodnocení, když už se s tou statistikou patlají tak by jí mohli využít...
Prostě - jak píše Vilík, bude asi dobré počkat s čím se vytasí v další verzi..tohle je třeba brát jako nástřel, pokus, experiment - co to udělá a my bychom to měli brát trochu konstruktivně.. a druhá věc - projeď si Youtube a podívej se na (mnohdy pro mně nepochopitelné) reakce některých youtuberů (např. Mighty Jingles), kteří roky hru sráželi do průměru a odmítali hrát, a nyní konstatují, že jako super, že se konečně něco děje, vypadá to pěkně a je to prý zábava (toto tvrzení zcela nevystihuje můj osobní názor) a že to budou hrát určitě dál!!! Lidi co hráli tanky, WT a nebo něco úplně jinýho, takže reakce víceméně nezúčastněného pozorovatele je veskrzevá kladná..druhá věc je, že např. trailer na verzi 2.0 od WG vidělo úžasných 30k lidí a celým 400+ se líbilo, což nejsou čísla hodná multiplayerové online hry, ale vysílání lokální rádiové stanice o vánocích..takže je otázka jak moc se ta hráčcká základna vlastně může zvětšit, a pokud nás má být dejme tomu 50k nadšenců v rámci Evropy a přilehlého okolí, tak pak je třeba hru naopak ztížit tak jak po tom voláš ty a brát to jako trenažér pro piloty ve stylu Battlefield pro vojáky, a ne už hru na odreagování pro normální lidi co mají rádi lítání.
Říkám to pořád, kdo chce simulátor, ať si najde simulátor, nebo jde na ten bláznivej WT, a nenadává neustále v arkádě, že to je málo realistický...vysvětli např. Super Mario Bros, že neskáče zcela "fyzikálně" a vzhledem ke své evidentní nadváze by měl padat dolů rychleji..
. Co chci říct je to, že jak to tady za ta léta sleduju, tak je zde neustále se opakujících pár lidí, kterým se nelze nikdy ničím zavděčit a jen hudrujou, že to kyselo neni dost kyselý..lítá to? Lítá...Baví to lidi? Některé jo. Jsi mezi nimi nebo ne? Tvůj problém, tvé rozhodnutí.
Druhá citace je naprosto vytržená z kontextu, určitě to nemělo vyznít ve smyslu - "tarany vstříc k lepší hře" tak jak jsi to odcitoval
, navrhuju přečíst si znova původní příspěvek, bylo to myšleno úplně jinak. Nic, tohle už nikam nevede, do doby než bude další verze nemá cenu tu už nic komentovat, jiný to nebude, hrajte jestli chcete, nebo nehrajte, je to jen na vás. Kdo má rád letadla, lítání si nějaký najde, třeba IL-2 Sturmovik - skvělá hra, btw od Gaijinu
. Za mně - ARK Survival Evolved zdar! Lítání na dracích, pterodaktylech a jiných poletuchách má taky něco do sebe
. Přeji vám všem hezké svátky a této hře jen to nejlepší, konec komentářů již jsem řekl vše..ALOHA, nic ve zlým, peace.
Edited by Nozdro, 05 December 2017 - 08:39 AM.