Piloci,
zapraszam do zgłaszania błędów w wersji 2.0
Witam
Nie grałem w tą grę od ponad 2 lat. Dziś się zalogowałem i zobaczyłem że były min. zmiany w załodze, jakieś skile doszły. Pamiętam że w 2014 roku grałem w taki sposób że miałem jedną załogę na IŁ-40 oraz na dwóch premkach IŁ-2 oraz Łbsh. Teraz gdy tych załogantów przeniosę na premki to pisze że załoga nie jest przeszkolona i szkolenie wstrzymane. Czy to oznacza że nie można już posiłkować się premium samolotami aby zbierać doświadczenie na załodze która pochodzi z samolotu za kredyty?
Był też tryb gry przeciw botom a teraz nie mogę go znaleźć, jest ukryty?. To akurat było całkiem fajne dla kogoś kto grał szturmowcami i nie lubiał ginąć w kółko przez tą samą trójkę graczy która miałą wszystko obcykane na topowych tierach i rujnowała każdą bitkę (główny powód przerwy w grze oprócz czekania na rozpoczęcie bitwy). Dziś zagrałem dwa razy na tier 4 i dość szybko się włączyło po 15 sekundach.
Gdy wciskam LShift na szturmowcu to nic się nie dzieje (szturmowiec z bombami)
Edited by ian666, 15 October 2017 - 02:12 PM.
-Brak misji rocznicowych
-Nie działa bieżący event (misje na 200k i mnożnik wolnego expa)
-Z niewyjaśnionych przyczyn po dłuższym czasie znikają określone rodzaje dźwięków
-Sugestie z forum europejskiego nie przechodzą wyżej
-Nie działa czwarta misja z kampanii rozpoznania ogniem
-Brak czasów przy podmienionych misjach dziennych (czasem tylko się pojawia)
-Niekiedy z bitwy robi się pokaz slajdów
Czasem na początku bitwy nie działa sterowanie, trzeba pieprznąć Tab, coś się odtyka.
Czasem zostają jakieś denerwujące dźwięki.
Misje dzienne niektóre działają, niektóre nie.
kryb, on 15 October 2017 - 01:51 PM, said:
Sprawdź z lewej strony. Mi się świeciło podpalanie naziemnych.
Całą ta wersja wygląda jak jeden wielki błąd.
Wziąłem sobie I tier żeby spróbować w końcu zabić 3 białe samoloty, chyba zabiłem, oczywiście nie zaliczyło, skończyłem bitwę, wyskoczyło mi takie gówno: https://drive.google...WFJIRXRLM1ZZU0E
Zmiany samolotów nie działają.
Edited by jakub_czyli_ja, 15 October 2017 - 03:51 PM.
Brak w opcjach widoku starej kwadratowej mapy !!!!!!!!!
Brak w opcjach widoku paneli graczy ( tych po bokach ekranu co były - gdzie widać rodzaj samolotu i tier )
Po zakupieniu bombowca, punkty zajęcia w misji "rozpoznanie ogniem" nie zaliczają się i nie można przejść dalej ( nawet jak sie zrobiło wymaganą ilość w jednej bitwie )
2.0 to jedyny błąd !!! Gra niszowa ... teraz spadła do klasy "białego kruka" - ciężko trafić na człowieka
- czasami brak sterowania na początku bitwy
- dziwna ekonomia po przegranych bitwach < wielka kasa idzie na nic w opisie WARSZTAT ..... >
- OPL bardzo mocna w jednej bitwie w drugiej nie. Raz wali wysoko < bombowiec na 3 km a obok czarno od ognia OPL a na dole roje samolotów potencjalnych celów ...., raz gdy sam obrabiam bazę wroga zero ognia OPL . >
- linia szkwału idiotyzm < albo odradzamy się całą bitwę albo nie, obecnie warto sie rozbić tuż przed czasem szkwału I kończyć bitwę na całym pasku życia >
- niezalicza misji
- brak misji urodzinowych
- brak celownika < albo nie znalazłem > bombowego dla GAA
0 members, 0 guests, 0 anonymous users