Jump to content


Wersja 2.0 - zgłoszenia błędów


  • Please log in to reply
165 replies to this topic

Falathi #1 Posted 15 October 2017 - 12:07 PM

    Polish Community Coordinator

  • WG Staff
  • 161 battles
  • 1,016
  • [WG] WG
  • Member since:
    05-04-2012

Piloci, 

zapraszam do zgłaszania błędów w wersji 2.0


Caught on tape, yet anonymous 

 

WG CC - ja bez żadnego trybu

 


mcjrosa #2 Posted 15 October 2017 - 12:12 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 998 battles
  • 122
  • [D-302] D-302
  • Member since:
    04-02-2013
Gwiazdki naprawiono ale nie działaja filtry w wybieraniu samolotów. Moge zaznaczyć tylko samoloty z dodatkowym expem a i tak dalej pokazuje mi te gdzie zbiłem już gwiazdki.

Simon_lord #3 Posted 15 October 2017 - 12:22 PM

    Second Lieutenant

  • Advanced Member
  • 11 battles
  • 1,097
  • [_UN_] _UN_
  • Member since:
    11-17-2013
2.0 to jeden wielki błąd.

UNFORGIVEN MEMBER


jakub_czyli_ja #4 Posted 15 October 2017 - 12:36 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 2742 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012
A jak płacicie za odwalenie roboty za dział QA Pershy/WG?

bring_the_rain1 #5 Posted 15 October 2017 - 12:36 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 103 battles
  • 397
  • [AA2DP] AA2DP
  • Member since:
    01-26-2012

Witam

 

Nie grałem w tą grę od ponad 2 lat. Dziś się zalogowałem i zobaczyłem że były min. zmiany w załodze, jakieś skile doszły. Pamiętam że w 2014 roku grałem w taki sposób że miałem jedną załogę na IŁ-40 oraz na dwóch premkach IŁ-2 oraz Łbsh. Teraz gdy tych załogantów przeniosę na premki to pisze że załoga nie jest przeszkolona i szkolenie wstrzymane. Czy to oznacza że nie można już posiłkować się premium samolotami aby zbierać doświadczenie na załodze która pochodzi z samolotu za kredyty?

 

Był też tryb gry przeciw botom a teraz nie mogę go znaleźć, jest ukryty?. To akurat było całkiem fajne dla kogoś kto grał szturmowcami i nie lubiał ginąć w kółko przez tą samą trójkę graczy która miałą wszystko obcykane na topowych tierach i rujnowała każdą bitkę (główny powód przerwy w grze oprócz czekania na rozpoczęcie bitwy). Dziś zagrałem dwa razy na tier 4 i dość szybko się włączyło po 15 sekundach.

 

Gdy wciskam LShift na szturmowcu to nic się nie dzieje (szturmowiec z bombami)


Edited by ian666, 15 October 2017 - 02:12 PM.


Silentraz #6 Posted 15 October 2017 - 01:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 649 battles
  • 265
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

-Brak misji rocznicowych

-Nie działa bieżący event (misje na 200k i mnożnik wolnego expa)

-Z niewyjaśnionych przyczyn po dłuższym czasie znikają określone rodzaje dźwięków

-Sugestie z forum europejskiego nie przechodzą wyżej

-Nie działa czwarta misja z kampanii rozpoznania ogniem

-Brak czasów przy podmienionych misjach dziennych (czasem tylko się pojawia)

-Niekiedy z bitwy robi się pokaz slajdów


Wargaming - Oszuści

Wpis zostanie usunięty i odpowiednie przeprosiny zostaną zamieszczone, jeśli zostanie udowodnione, że WG nie oszukuje klientów.

 

Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.


jakub_czyli_ja #7 Posted 15 October 2017 - 01:20 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 2742 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012

Czasem na początku bitwy nie działa sterowanie, trzeba pieprznąć Tab, coś się odtyka.

Czasem zostają jakieś denerwujące dźwięki.

Misje dzienne niektóre działają, niektóre nie.



kryb #8 Posted 15 October 2017 - 01:51 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3297 battles
  • 227
  • Member since:
    01-26-2012
umiejętności załogi chyba nie działają - nie widać ikon umiejętności specjalnych

Silentraz #9 Posted 15 October 2017 - 01:56 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 649 battles
  • 265
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

View Postkryb, on 15 October 2017 - 01:51 PM, said:

umiejętności załogi chyba nie działają - nie widać ikon umiejętności specjalnych

 

Sprawdź z lewej strony. Mi się świeciło podpalanie naziemnych.

Wargaming - Oszuści

Wpis zostanie usunięty i odpowiednie przeprosiny zostaną zamieszczone, jeśli zostanie udowodnione, że WG nie oszukuje klientów.

 

Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.


kryb #10 Posted 15 October 2017 - 02:19 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3297 battles
  • 227
  • Member since:
    01-26-2012

View PostSilentraz, on 15 October 2017 - 01:56 PM, said:

 

Sprawdź z lewej strony. Mi się świeciło podpalanie naziemnych.

 

faktycznie jest, dzięki



jakub_czyli_ja #11 Posted 15 October 2017 - 03:50 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 2742 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012

Całą ta wersja wygląda jak jeden wielki błąd.

 

Wziąłem sobie I tier żeby spróbować w końcu zabić 3 białe samoloty, chyba zabiłem, oczywiście nie zaliczyło, skończyłem bitwę, wyskoczyło mi takie gówno: https://drive.google...WFJIRXRLM1ZZU0E

Zmiany samolotów nie działają.


Edited by jakub_czyli_ja, 15 October 2017 - 03:51 PM.


ActivE86 #12 Posted 15 October 2017 - 05:58 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 75 battles
  • 17
  • [D-303] D-303
  • Member since:
    04-12-2012
War Thunder i tam powinniśmy się wszyscy przenieść yebać żabojadów.

mcjrosa #13 Posted 15 October 2017 - 07:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 998 battles
  • 122
  • [D-302] D-302
  • Member since:
    04-02-2013
Na wysokości ok 1500 m nad bazą (nie żadnymi górami) dostałem komunikat że zostałem zniszczony przez bombę. 

Shotishogo #14 Posted 16 October 2017 - 12:08 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 96 battles
  • 135
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    12-02-2012

Brak w opcjach widoku starej kwadratowej mapy !!!!!!!!!

 

Brak w opcjach widoku paneli graczy ( tych po bokach ekranu co były - gdzie widać rodzaj samolotu i tier )

 

Po zakupieniu bombowca, punkty zajęcia w misji "rozpoznanie ogniem" nie zaliczają się i nie można przejść dalej ( nawet jak sie zrobiło wymaganą ilość w jednej bitwie )


...pozatym uważam ,że 2.0 powinno zostać zniszczone.

Lemmy85PL #15 Posted 16 October 2017 - 01:18 PM

    Senior Airman

  • Conquest Member
  • 16 battles
  • 47
  • [_VI_] _VI_
  • Member since:
    06-07-2013
Podziwiam Was Panowie, że chce się Wam przy tym siedzieć i jeszcze zgłaszać błędy. Wersja 2.0 to jeden wielki błąd. A łaskawe "usuwanie błędów" (jeśli społeczność je zgłosi) po wrzuceniu na siłę gównianego produktu jest szczytem bezczelności. Mieli testy, mieli opinie, zrobili po swojemu - nie wyręczajcie ich teraz...

nookian #16 Posted 16 October 2017 - 03:41 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 11 battles
  • 389
  • [D-303] D-303
  • Member since:
    02-11-2012

2.0 to jedyny błąd !!! Gra niszowa ... teraz spadła do klasy "białego kruka" - ciężko trafić na człowieka 

 


      


BoomBoomBingo #17 Posted 17 October 2017 - 01:05 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 1 battle
  • 4
  • Member since:
    07-17-2015

View PostSimon_lord, on 15 October 2017 - 12:22 PM, said:

2.0 to jeden wielki błąd.

 

Przyłączam się, to była moja pierwsza myśl :) Deinstalacja i nigdy więcej WG.

chy_rz #18 Posted 22 October 2017 - 06:00 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1948 battles
  • 101
  • Member since:
    11-20-2015

- czasami brak sterowania na początku bitwy

- dziwna ekonomia po przegranych bitwach  < wielka kasa idzie na nic w opisie WARSZTAT ..... >

- OPL bardzo mocna w jednej bitwie w drugiej nie. Raz wali wysoko < bombowiec na 3 km a obok czarno od ognia OPL  a na dole roje samolotów potencjalnych celów  ....,  raz gdy sam obrabiam bazę wroga zero ognia OPL . >

- linia szkwału idiotyzm < albo odradzamy się całą bitwę albo nie, obecnie warto sie rozbić tuż przed czasem szkwału I kończyć bitwę na całym pasku życia >

- niezalicza misji

- brak misji urodzinowych

- brak celownika < albo nie znalazłem :) > bombowego dla GAA


 


 



Frantiszek_ #19 Posted 22 October 2017 - 08:30 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 16028 battles
  • 2,182
  • [W___P] W___P
  • Member since:
    10-08-2013
Dziś zacząłem w to grać i również zauważyłem, iż co 4-5 walk występuje brak sterowania - restart gry jedynie pomaga.

jakub_czyli_ja #20 Posted 22 October 2017 - 08:34 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 2742 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012

View PostFrantiszek_, on 22 October 2017 - 08:30 PM, said:

Dziś zacząłem w to grać i również zauważyłem, iż co 4-5 walk występuje brak sterowania - restart gry jedynie pomaga.

 

Tab albo Esc wciśnij i wróć z menu do bitwy.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users