Jump to content


Wersja 2.0 - zgłoszenia błędów


  • Please log in to reply
165 replies to this topic

Silentraz #21 Posted 22 October 2017 - 08:53 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

Esc/tab praktycznie zawsze pomaga. Trzeba się tylko przygotować tylko na to, że część bitew (zwłaszcza pierwsza w ciągu dnia) może dać pełny packetloss i nie pozostaje nic innego jak patrzeć jak samolot leci bezwładnie do przodu, a dopiero po długim czasie wywala do menu logowania, potem znów czas na oczekiwanie.

Tyle wystarcza żeby być w plecy z capami, i też często samolot się niszczy raz lub dwa, co wydłuża czas respawnu i daje rachunek za naprawy.


Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.

mcjrosa #22 Posted 22 October 2017 - 09:16 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 1147 battles
  • 122
  • [D-302] D-302
  • Member since:
    04-02-2013
Co jakis czas przy wchodzeniu do bitwy WoWP po prostu sie wywala, trzeba zamykać wszystko i restartowac grę od nowa.

Frantiszek_W_R_E #23 Posted 22 October 2017 - 09:19 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Dokładnie tak zisiaj było. Robiłem zadanie na 5 celi neutralnych - oj wkurkało mnie to :P

 

Nie mówię o tej co doszedłem dzisiaj - 3000 czegoś tam, a nie zaliczało.


Edited by Frantiszek_, 22 October 2017 - 09:20 PM.


Silentraz #24 Posted 22 October 2017 - 09:23 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014
Na misji 3000 wszyscy się zablokowali - po prostu nie działa i specjaliści pracują w pocie czoła by to naprawić.
Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.

Frantiszek_W_R_E #25 Posted 22 October 2017 - 09:44 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Przynajmniej za darmochę można w Tankach ulepszenia ściągać  :teethhappy:

 

Ktoś mi odpowie na pytanie, czy w tankach za darmo można zmieniać logo klanu? Miałem 0(zero) do zapłaty i nie zmieniło.



Silentraz #26 Posted 22 October 2017 - 09:45 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

View PostFrantiszek_, on 22 October 2017 - 09:44 PM, said:

Przynajmniej za darmochę można w Tankach ulepszenia ściągać  :teethhappy:

 

Ktoś mi odpowie na pytanie, czy w tankach za darmo można zmieniać logo klanu? Miałem 0(zero) do zapłaty i nie zmieniło.

 

Polecam znaleźć kod rekrutacyjny z 500 złota i dać uprawnienia takiemu rekrutowi. Sprawdziłem, działa.
Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.

Seiko71 #27 Posted 22 October 2017 - 09:47 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 167 battles
  • 24
  • [PIO] PIO
  • Member since:
    01-26-2012
Nie można za darmo zmienić loga, kiedyś kosztowało to 500 golda o ile pamiętam

SandmanX #28 Posted 22 October 2017 - 09:52 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 663 battles
  • 2,372
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012
Wersja 2.0 jest błędem, można ją jako całość zgłosić.
./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

Frantiszek_W_R_E #29 Posted 22 October 2017 - 10:20 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

View PostSeiko71, on 22 October 2017 - 10:47 PM, said:

Nie można za darmo zmienić loga, kiedyś kosztowało to 500 golda o ile pamiętam

 

To co powiesz na to:

https://www.fotosik...._/album/2460929

 

??????????????

 

Koszt ) (zero) golda:

https://www.fotosik....058bd89375551b4


Edited by Frantiszek_, 22 October 2017 - 10:24 PM.


jakub_czyli_ja #30 Posted 22 October 2017 - 10:28 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 5094 battles
  • 9,364
  • [XII-2] XII-2
  • Member since:
    01-26-2012
Może dlatego, że jesteś biedakiem i nie masz golda, a WG nie ma serca ci tego napisać wprost, i zmiany nie będzie?

Silentraz #31 Posted 22 October 2017 - 10:45 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014
Można próbować ze skrinami do supportu - wyjaśnią dlaczego wystąpił błąd wyświetlający 0 złota, lub ręcznie wprowadzą propozycję.
Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.

Frantiszek_W_R_E #32 Posted 22 October 2017 - 10:47 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Wiesz Jakubie powiem Ci tak. Czy ja jestem biedakiem, czy też nie to chyba nie jest kwestia do poruszania na forum. Sądzę, że mógłbyś się zdziwić. 

 

Możesz mnie nazwać Skenrus MC Kwacz ;-) ale takie teksty jak wyżej są nie na miejscu. To, że nie wydaję kasy gdy nie muszę to nie upoważnia Cię, by pisać w taki sposób jak to zrobiłeś. Nawet w grze w wersji 1.9 posiadając około 260 000 000 kredytów na niektórych samolotach nie zakładałem amunicji uniwersalnej wiedząc, ze ona nie zrobi tego co powinna (samoloty z bardzo dużą siłą ognia).

 

Poza tym skoro w ustawieniach klanu widnieje KOSZT 0 (zero) dlatego pytam z jakiego powodu nie zmieniło.

 

WOT nie był grą w którą na co dzień grałem i nie wiem jak to jest: normalnie, czy się płaci, czy też nie. Na screenach widać, iż koszt zmiany logo to 0 (zero) golda. Nie zmieniło wobec tego postanowiłem zapytać. Może nie te forum jednakże wystarczyło się nie odzywać lub też odpowiedzieć normalnie na pytanie.

 

(edit)


Edited by Frantiszek_, 23 October 2017 - 08:57 AM.


Seiko71 #33 Posted 23 October 2017 - 10:08 AM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 167 battles
  • 24
  • [PIO] PIO
  • Member since:
    01-26-2012

View PostFrantiszek_, on 22 October 2017 - 10:20 PM, said:

 

To co powiesz na to:

https://www.fotosik...._/album/2460929

 

??????????????

 

Koszt ) (zero) golda:

https://www.fotosik....058bd89375551b4

 

Widocznie cos się zmieniło w tej kwestii, ja zmieniałem logo klanu jakieś dwa lata temu i płaciłem 500 golda, no ale skoro Tobie się udało za friko do tylko się cieszyć.

Chociaż tyle dobrego

 


Edited by Seiko71, 23 October 2017 - 10:10 AM.


Frantiszek_W_R_E #34 Posted 23 October 2017 - 11:06 AM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Utworzyłem drugie konto i zmieniłem za golda pomimo, że dalej widniało zero golda na zmianę.

 

Tylko teraz nie mogę ponownie zmienić dowódcy.:facepalm:

 

Coś na serwerach musi być gdyż i w samolotach nie ma kontaktów oraz czatu klanowego.


Edited by Frantiszek_, 23 October 2017 - 11:20 AM.


Silentraz #35 Posted 23 October 2017 - 02:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

Chyba zastępca dowódcy wystarczał do takich akcji.

 

Jak w samolotach nie ma czatu, to znaczy że pandemia poszła dalej.


Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.

SandmanX #36 Posted 23 October 2017 - 02:15 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 663 battles
  • 2,372
  • [D_303] D_303
  • Member since:
    02-19-2012
Golda zawsze pobiera z konta gracza który dokonuje zmienię i nie musi to być CL, bo wystarczy vCL(czy jak się zwie ranga zaraz po dowódcy)
./ts3server_startscript.sh status
Server seems to have died

Frantiszek_W_R_E #37 Posted 23 October 2017 - 08:09 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 24794 battles
  • 2,425
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Wchodzę na WR Center i patrzę, że wszystko po angielsku. Chcę zmienić jezyk, a tu nie ma polskiego...... Wyjeba//// Nas z gry?

\

.... ale w grze po polsku jest. Jakieś bugi się wkradają.


Edited by Frantiszek_, 23 October 2017 - 08:11 PM.


Montaron #38 Posted 03 November 2017 - 05:48 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 346 battles
  • 1
  • Member since:
    08-02-2012
Mam problem z joystickiem JAVELIN od Ravcora. W czasie gry cały czas ster kierunku jest zwrócony w lewo. Ponowna konfiguracja oraz kalibracja nic nie dają. Na ekranie ustawień nie wyświetla się zakres dla osi "orczyka". W grach IŁ-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad oraz w War Thunder takiego problemu niema. Więc kontroler jest sprawny i błąd występuje tylko w WoW. Na wersji 2.0 i wcześniej takiej atrakcji nie było. Zaczęło się wczoraj od wersji 2.0.1. Ma ktoś jakieś pomysły jak można to rozwiązać?

Mikhail__ #39 Posted 06 November 2017 - 08:55 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2173 battles
  • 301
  • Member since:
    04-05-2012
Optymalizacja bardzo kiepska. Ciągłe spadki FPS. Cała reszta super. Brawo WG.

Silentraz #40 Posted 06 November 2017 - 09:25 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 805 battles
  • 267
  • [WILD] WILD
  • Member since:
    02-17-2014

View PostMikhail__, on 06 November 2017 - 08:55 PM, said:

Optymalizacja bardzo kiepska. Ciągłe spadki FPS. Cała reszta super. Brawo WG.

 

Zmień lekarza.
Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users