CasualSlav, on 07 November 2017 - 07:38 PM, said:

Czyli pora zrobić miejsce dla młodych. Skoro wg ma nas w dupie to ja mam wg w tym samym miejscu.
Edited by nookian, 07 November 2017 - 07:51 PM.
CasualSlav, on 07 November 2017 - 07:38 PM, said:
Czyli pora zrobić miejsce dla młodych. Skoro wg ma nas w dupie to ja mam wg w tym samym miejscu.
Edited by nookian, 07 November 2017 - 07:51 PM.
nookian, on 07 November 2017 - 09:42 PM, said:
WG ma wszystko tak w poważaniu, że nawet na forum nie robi porządku.
DoktorScamp, on 07 November 2017 - 12:00 AM, said:
A ja czekam na DOWÓD, że pracuje dla wg i jestem dzieciakiem, dopóki ich nie zobczę, nie bedę Ci odpisywał.
pffff.....hahahhaha. Dobra, kończe rozmowę z tobą. Ty pierwszy napisałeś ,że w 2.0 gra więcej ludzi. Obiecałem odszczekać wszystko złe co na WG i 2.0 powiedziałem jak by to sie okazało prawdą. Wystarczyło podać źródło tej rewelacji. Ale panienka się obraziła za wytknięcie jej postronka od WG...ojej.
A prawda jest taka ,ze takiego dowodu nie ma , bo niby skąd jak , jak WG wyłączyło liczniki w grze i feed na zewnętrzne strony. Więc twoje twierdzenie jest nieprawdziwe i bez sensu....zupełnie jak ty.
No wiec graj sobie w 2.0 ty i mikhail...być może bedziecie "ostatnimi mohikaninami" WG. Dla mnie cenniejsza jest opinia ludzi co grali tutaj przez 5 lat, zrobili tysiące bitew i w przeciwieństwie do ciebie maja doświadczenie i w 1,9 i w 2.0.
Jesteś po prostu zwykłym fanboyem WG, a ponieważ nie ma do tego powodów merytorycznych ( bo gra jest po gorsza w 2.0 - co potwierdzja wszystkie sondy na forach, lektura forum eng, gracze casualowi, gracze pro, feedback na FB którego WG nie nadąża kasowac, płącenie ludziom typu MIghty J za przychylne recki i inne ) to jest to niezbity dowód na to że jesteś cudownym dzieckiem propagandy WG do tego nie bezinteresownym. Po prostu po twoich wypowiedziach i bezkrytycznym zachwalaniu 2.0 , które zmusza cie do negowania nawet podstawowych zasad logiki w celu obrony tej wątłej tezy jest to bardzo prawdopodobne. Wręcz graniczące z pewnością.
Mam propozycję - solidarnie dajmy ignory tym oszołomom i się nie przejmujmy.
http://forum.worldof...ea=ignoredusers
Edited by Silentraz, 07 November 2017 - 11:52 PM.
Wargaming - Oszuści
Wpis zostanie usunięty i odpowiednie przeprosiny zostaną zamieszczone, jeśli zostanie udowodnione, że WG nie oszukuje klientów.
Polskie forum, niemiecki personel - historia lubi się powtarzać.
Jeszcze ze dwie aktualizacje i znowu będziemy się dobrze bawić jak kiedyś
UNFORGIVEN MEMBER
Już w sumie dużo nie brakuje do tej wersji jednak wymagała większego refleksu niż teraz. Wszystko zależało od gracza, a nie od botów. Refleks dobry gość miał.
A w formułę graliście?
Edited by Frantiszek_, 08 November 2017 - 06:51 PM.
Wargaming - Oszuści
Wpis zostanie usunięty i odpowiednie przeprosiny zostaną zamieszczone, jeśli zostanie udowodnione, że WG nie oszukuje klientów.
Ciekawe kiedy ten zamkną. Pewnie nie prędko, bo moderacja już się poddała.
Edited by SandmanX, 08 November 2017 - 10:16 PM.
SandmanX, on 08 November 2017 - 10:16 PM, said:
To inny absurd. Jak można być comunity coordinatorem i nie zrobić co najmniej 20 postów dziennie na forum ? Wygląda na to ,że niezłą synekurkę dosiadł.
Jestem na innych forach innych gier MMO i na jednym po 5 latach ichni comunity manager ma ponad 20 000 rzeczowych, merytorycznych, pomocnych postów na koncie. Imponujące, choć to średnio tylko lekko ponad 10 postów dziennie.
No można.
W ogóle WTF, jakie ja mam hasło do serwera gdzie stoi TS3, wywaliło prunt w OVH i trzeba TS3 uruchomić, oh maj gut!
Edited by SandmanX, 09 November 2017 - 03:10 PM.
Ludki, WG nie interesują wasze uwagi tylko ilość graczy na serwie, starzy gracze słabo płacili i było ich mało. Zastosowali więc strategię z WOT'a uprościli grę by przyciągnąć nowych. Oczywiście pewne rzeczy przegięli i trochę się z nich wycofali, ale nie liczył bym na wiele w tej kwestii.
To nie jest hołd dla wybitnych pilotów, tylko gra która ma przynosić zyski, a te generują gracze im więcej tym lepiej dla WG.
Zwalczanie na forum tych którym się ta gra teraz podoba nic nie zmieni, przykro mi że wasza ciężka praca włożona w samoloty poszła na marne, ale z drugiej strony WG mogło zwyczajnie zamknąć projekt jako nie rentowny. Zdecydowało się na radykalny krok, jednak każdy wie że utrzymanie serwerów i ludzi do obsługi kosztuje.
Powróciłem do tej gry by zobaczyć czy warto i mam wrażenie że nie bardzo, nadal brak zachęty dla słabszych graczy, misje dzienne są tylko dla tych którzy dysponują tierami 4-10. Nowi nie dostają żetonów, a te parę K sreberek to żadna zachęta do gry. Poczekam jeszcze chwilę i jeśli nic się nie zmieni, to znów poszukam sobie czegoś bardziej wartego mojego czasu.
To co w sprawie błędnego naliczania expa? Do supportu napisałem to oni w tym nie widzą problemów - choć dałem już dokumentację świadczącą o tym, że jednak nie działa.
Wargaming - Oszuści
PYTAJO O FEEDBACK TO NIECH MAJO
Nie wiem co wy chcecie- fajna gra, boty vs boty okazjonalnie jakis ludz sie pojawi, w wiekszosci zreszta warzywo gorsze od botow.
Dawno w to nie gralem ale jak uslyszalem ze 2,0 to wlazlem
Na poczatku zostalem zmuszony do instalacji jakiegos *edited* zamiast normalnego launchera.
Chyba szpiegowska jakas aplikacja, zajmuje pamiec , nic nie robi ( "szuka updatow, tylko po *edited*)
Dobra gramy, grafika tak samo *edited* jak byla, interfejsu nie da sie skonfigurowac, niweidzialny celownik bialy na bialych chmurakch bez mozliwosci zmiany ( no WG 2017=)
Wszystkie samoloty latajo tak smao, sterowanie porypane, czyli norma, wporzadku.
Do tego misje, czesc z nich niewykonalna- zdobacz JEDEn token grindujac 3 dni- musisz miec tier 8 ( jak nie masz to *edited* nie zrobisz)
Mozesz za to kupic boumbowiec za 10000000 tokenow, masz czas do grudnia, dziennie grindujesz pol tokena- BRAWO WG
( chyba ze masz udar MUZGU i jestes "pro" tej "gry" - sillzorem mordujacym boty 25 godziny na dobe)
Realizm- lol - te wszystkie zmyslone cammo i zestawy uzbrojenia- model lotu ( lol JAKI model lotu), parametry ( ROFL)
Resoraki majorette sa bardziej realistyczne ....
Itd itp.
Ludzie po co sie klocice czy prze 2.0 czy po 2.0 jest lepiej.
Ta gra to boty vs boty zrobiona przez...ludzi ( bo jak w grze mozna zauwazyc wiekszosc botow jest lepsza od ..ludzi)
Tak trzymac wg
Po tym tworze i total arena proponuje zrobic symulator kolchozu online.
Wyscigi kombajnow, wspolzawodnictwo w dojeniu krow, uboj trzody chlewnej i zawody w roztrzasaniu obornika...
Know how napewno dewsi maja gleboki...
P.S.
Filtr graficzny nalozony przez jakiegos *edited* A powoduje ze gra wyglada szaro i brudnie- czyli tak jak powinna...
Acha
PS2
W BECIE MIALEM KUPIONY F2A BUFFALO TERAZ ZNIKNAL CO JEST *edited*
NIE DOSC ZE NIEDOJDY >TO JESZCZE JUMAJO???
PS3
To *edited* wiesza sie za kazdym razem kiedy wejde to pulpitu i czesto gesto podczas gry....
PS4
Falathi- mam dla ciebie szacunek z czasow WOT, tylko nie moge zrozumiec czemu bierzesz udzial w produkcji tego typo co WOWS....
Przeciez ta "gra" to "Walking Dead" bez Neegana...
Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu (wulgaryzmy).
Edited by Anto_sky, 17 November 2017 - 08:46 AM.
normalnie popłakałem się ze śmiechu
*edited* porównanie
Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu (wulgaryzmy).
Edited by Anto_sky, 17 November 2017 - 08:48 AM.
Ej , ja od 2 tygodni nie gram już w żadne gry WG. Gram w EVE online bo zrobili ostatnio za darmo i nie trzeba płacić abonamentu. Co prawda to taki skomplikowany WoWS w kosmosie ale jest super. Gra jest przytłaczająco trudna na początku ale baaaardzo satysfakcjonująca. Naprawde już zapomniałem jak to jest relaksować sie podczas gry a nie denerwować sie botami, ustawionym matchmakingiem czy patchami z ...pupy, co psują wszystko. Dorosłe comunity, sami ludzie żadnych botów, zwykle ok 60 000 ludzi online w jednym sandboksie.
I ciekawostka...w grze zaczepił mnie sam z siebie pracownik supportu, pogadał ze mną live, odpowiedzial na kilka pytań, zaproponował pomoc...normalnie szok :o
Macie swój feedback WG
Edited by Shotishogo, 15 November 2017 - 09:21 PM.
W WoWie też jest zupełnie inny poziom obsługi, kto gra/grał ten wie, nie wiem czy jest tak dalej, ale 5 lat temu tak było.
Dla WG i ich cudownego WoWp 2.0 najlepszy feedback, to brak feedback'u.
Co do realizmu, to WoWp 2.0 jest porównywalny do symulatora kozy czy rzutu kartoflem.
Edited by SandmanX, 15 November 2017 - 11:08 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users