Jump to content


Bug Reporting.


  • Please log in to reply
159 replies to this topic

Cruditatem #121 Posted 02 August 2020 - 07:09 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 12193 battles
  • 467
  • [RFSL] RFSL
  • Member since:
    01-26-2012

My other account works, it is just with this one. Have had similar around 2 years earlier 

 



Voltaire_15 #122 Posted 04 August 2020 - 10:28 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 4767 battles
  • 16
  • [LVF] LVF
  • Member since:
    09-09-2015

View Postzen_monk_, on 01 August 2020 - 09:32 AM, said:


I am sure he was dead serious, and now he should be very thankful.


Very thankful indeed... something new I learnt... perhaps that could be switched off from the game, same as the windows key and the Alt+Tab combination in the advanced options menu?

I often press Alt during games to see more information on targets, and with F4 direct my diligent coplayers and bots to the weakest enemies... so Alt+F4 is not an inconceivable combination in the game?


Edited by Voltaire_15, 05 August 2020 - 07:06 AM.


Aimless #123 Posted 04 August 2020 - 09:00 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 5537 battles
  • 568
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
Just don't press Alt+F4 while playing. This is a Microsoft standard command for "quit" and older than Windows.

GonerNL #124 Posted 05 August 2020 - 08:17 AM

    First Lieutenant

  • Advanced Member
  • 13637 battles
  • 3,094
  • Member since:
    09-02-2017

View PostVoltaire_15, on 04 August 2020 - 11:28 AM, said:

I often press Alt during games to see more information on targets, and with F4 direct my diligent coplayers and bots to the weakest enemies... 

 

Me too ... but never at the same time  :unsure:



RoyalFlyingCorps #125 Posted 05 August 2020 - 08:37 AM

    First Lieutenant

  • Advanced Member
  • 18475 battles
  • 2,115
  • Member since:
    05-05-2016

Ah, the problem is that you're too fast for your keyboard and it thinks you're pressing them at the same time.

 

Slow down, young man.  After all, you are living in the best of all possible worlds at the best of all possible times.


Edited by RoyalFlyingCorps, 05 August 2020 - 08:38 AM.


Voltaire_15 #126 Posted 05 August 2020 - 09:05 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 4767 battles
  • 16
  • [LVF] LVF
  • Member since:
    09-09-2015

View PostRoyalFlyingCorps, on 05 August 2020 - 08:37 AM, said:

Ah, the problem is that you're too fast for your keyboard and it thinks you're pressing them at the same time.

 

Slow down, young man.  After all, you are living in the best of all possible worlds at the best of all possible times.


To that the real V would retort that "a clever saying proves nothing"... and this game is fun, but better-able, as indeed the world is...



RoyalFlyingCorps #127 Posted 05 August 2020 - 09:17 AM

    First Lieutenant

  • Advanced Member
  • 18475 battles
  • 2,115
  • Member since:
    05-05-2016
He'd be in a bit of bother there since it's a paraphrase of the premise of Candide, as I'm sure you know. :)

MajorPain_ #128 Posted 07 August 2020 - 11:41 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 6069 battles
  • 22
  • [DRON] DRON
  • Member since:
    01-26-2012

Hello WG this is impossible to play in this game !!! 

I play tier VIII BV P.203  and i have a premium account i earn over 200k per battle and my account silver is going down !!! This is just a joke  

I earn silver on lost and win but account silver going down !

No personal missions working no progres shows

the same with specialization missions 

 

 



MajorPain_ #129 Posted 08 August 2020 - 02:15 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 6069 battles
  • 22
  • [DRON] DRON
  • Member since:
    01-26-2012

delete 


Edited by MajorPain_, 09 August 2020 - 11:08 PM.


RoyalFlyingCorps #130 Posted 08 August 2020 - 06:41 AM

    First Lieutenant

  • Advanced Member
  • 18475 battles
  • 2,115
  • Member since:
    05-05-2016
You can't link to a file on your machine.

Frantiszek_ #131 Posted 08 August 2020 - 12:46 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 35628 battles
  • 3,002
  • [D-FJ] D-FJ
  • Member since:
    10-08-2013

View PostRoyalFlyingCorps, on 08 August 2020 - 07:41 AM, said:

You can't link to a file on your machine.


He he :trollface: I was waiting on answer like tis

 


Edited by Frantiszek_D_F_J, 08 August 2020 - 12:47 PM.


Aimless #132 Posted 08 August 2020 - 08:19 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 5537 battles
  • 568
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012

View PostMajorPain_, on 08 August 2020 - 02:15 AM, said:

I just can't play this game 

 

Your stats are telling a completely different story, mate. Rank 705 and 62% WR overall, you definitely can :great:



MajorPain_ #133 Posted 10 August 2020 - 12:37 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 6069 battles
  • 22
  • [DRON] DRON
  • Member since:
    01-26-2012

View PostRoyalFlyingCorps, on 08 August 2020 - 06:41 AM, said:

You can't link to a file on your machine.

I know this, but I don't know how to delete a post, I just posted the wrong link

 

But at least I pleased Frantiszek_D_F_J :D

in his hopelessness, the boy is establishing a clan for the third time:teethhappy:

 
Coming back to the problem, support is already taking care of it, I will let you know how it will end and so far as I mentioned I cannot fly because there is no silver of any battle
 
 

Edited by MajorPain_, 10 August 2020 - 12:48 AM.


MajorPain_ #134 Posted 12 August 2020 - 10:50 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 6069 battles
  • 22
  • [DRON] DRON
  • Member since:
    01-26-2012
So ye, I still have no final answer from the support, but today my account has probably been repaired just an hour ago,
I also got compensation for premium days and other stuff , free exp lost,
so yes I am very happy in total and I hope the game continue to grow

 


Edited by MajorPain_, 12 August 2020 - 10:51 PM.


shahriyar13 #135 Posted 10 October 2020 - 08:40 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 1397 battles
  • 7
  • Member since:
    08-28-2016

i cap the base and w8 for enemy team re-spawn and kill them agein in center base

then az soon one get spot and i reach to him i get shot down by ground defenses
let just say the cap base by coming in it just like that but how ground defenses get re spawn that fast?
just lost a 100% win game for get one shot by ground defenses
and froum dont let us put replay  nice:(



Finitan #136 Posted 08 November 2020 - 04:13 AM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1047 battles
  • 65
  • Member since:
    08-23-2015

I all,

 

I started back to play so I reinstall the game after some years (2017 ...) but I'm experiencing black screen sometimes in game. My GPU driver is on date (Nvidia 457.09).

 

It seems to appaer :

  • if I leave the game open while doing something other and when I switch back on it the hangar display less than one second and black screen with only the mouse arrow visible
  • When I click on start game (but I'm not in game when in reconnect back)
  • sometime (rarely) when after a battle, on the result screen, I click back to the hangar

 

I can't kill the game in Windows and I can't acces any other program. Only on desktop, but it's useless 'cause I can't do nothing. To solve the only way is t hard reboot or to click CLTR+ALT+SUP and selecting disconnect. Then when you connect back the game is closed and you can open it again.

 

I'm using SD client of the game and I reduce the game setting. Same.

I have done a check of the game from the WGC but it looks fine (I did'nt see any repair process).

 

Did anyone encounter this kind of issu ?

 

-> sry for my english ; )

 

Edit : Found something here -> http://forum.worldof...5-black-screen/

 

My bad did'nt saw it before posting.

 

Buuuttt, after checking it's not appear to be the reason :

 

the check box is not activated. So I tried the other solution (emptying cache)

 

trying this now :

 

http://forum.worldof...3-no-more-wowp/

 


Edited by Finitan, 08 November 2020 - 08:11 AM.


Cruditatem #137 Posted 16 November 2020 - 04:09 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 12193 battles
  • 467
  • [RFSL] RFSL
  • Member since:
    01-26-2012
Discount not working in Yak Event

RoyalFlyingCorps #138 Posted 17 November 2020 - 06:55 AM

    First Lieutenant

  • Advanced Member
  • 18475 battles
  • 2,115
  • Member since:
    05-05-2016
Really, Cruditatem?  That's pretty shoddy if so.

Cruditatem #139 Posted 17 November 2020 - 12:53 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 12193 battles
  • 467
  • [RFSL] RFSL
  • Member since:
    01-26-2012

View PostRoyalFlyingCorps, on 17 November 2020 - 06:55 AM, said:

Really, Cruditatem?  That's pretty shoddy if so.

Yep ... had 4,5Million, but can't choose it, because 6Million is written // how to add screenshots here? 


Edited by Cruditatem, 17 November 2020 - 01:01 PM.


Sheldwin #140 Posted 17 November 2020 - 06:55 PM

    Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 4768 battles
  • 53
  • Member since:
    11-08-2015

View PostCruditatem, on 17 November 2020 - 12:53 PM, said:

Yep ... had 4,5Million, but can't choose it, because 6Million is written // how to add screenshots here? 

 

Discounts works (for me) but this is probably bug which not allowed you buying the discounted aircraft if you have not the amount of credits for full price.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users