Jump to content


Problem z I-17


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

PLSnajperPL #1 Posted 12 August 2018 - 08:26 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 47 battles
  • 3
  • Member since:
    07-12-2012
Nie mogę kupić I-17 wyskakuje informacja że najpierw muszę dany samolot zbadać. Problem w tym że samolot został już zbadany. A samolot jest oznaczony jako zbadany.

Frantiszek_ #2 Posted 12 August 2018 - 10:21 AM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 13824 battles
  • 2,150
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Może być to problem z pamięcią podręczną, choć czasem to co poniżej nie pomaga - GRA musi być wyłączona.

 

Wcisnąć na klawiaturze w jednym czasie klawisze    WINDOWS   (plus)    R

 

W oknie, które się pojawi w lewym dolnym rogu, w poziomym pasku wkleić tą komendę(skopiuj od litery C do cudzysłowie):

 

cmd /K del /Q /F /S "%TEMP%\wargaming.net\wowp\cache"

 

Wciśnij OK. Pojawi się nowe okna. Zamknij je. Uruchom grę.


Edited by Zumbach_, 12 August 2018 - 10:22 AM.


PLSnajperPL #3 Posted 12 August 2018 - 11:20 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 47 battles
  • 3
  • Member since:
    07-12-2012

Niestety bez rezultatu.

 



Frantiszek_ #4 Posted 12 August 2018 - 12:42 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 13824 battles
  • 2,150
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Możesz spróbować wyczyszczenia wszystkiego - uwaga czyści wszelkie Twoje zmiany w ustawieniach.

 

cmd /K del /Q /F /S "%APPDATA%\Wargaming.net\World of Warplanes"

 

 

Może być tak, ze jutro po restarcie będziesz mógł go kupić normalnie. Niestety to WG.............



PLSnajperPL #5 Posted 12 August 2018 - 01:54 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 47 battles
  • 3
  • Member since:
    07-12-2012

Dzięki podziałało :D

 



Frantiszek_ #6 Posted 12 August 2018 - 02:59 PM

    First Lieutenant

  • Conquest Member
  • 13824 battles
  • 2,150
  • [W_R_E] W_R_E
  • Member since:
    10-08-2013

Pierwsza komenda jest do czyszczenia tak jakby wierzchniej części pamięci podręcznej. Druga to już dogłębne czyszczenie.

 

Obecnie przy starcie gry zamiast naciskać graj, kliknij w ten trójkąt obok, wybierz uruchom grę i wyczyść pamięć podręczną. Praktycznie zawsze w nowy dzień tak robię.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users