Jump to content


Bug or...?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Vule777 #1 Posted 05 October 2018 - 01:31 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017

I wasn't sure did I sold it and forgot but now i can confirm, I just buyed gun but the old one isn't in depot. Is it bug or we can't sell old parts now?

 

 

 

 



Cruditatem #2 Posted 05 October 2018 - 01:32 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 5375 battles
  • 331
  • [-DEL] -DEL
  • Member since:
    01-26-2012

Same here and i wondered with my ME 109 B ...

This hame is fix like one thing and get 10 New


Edited by Cruditatem, 05 October 2018 - 01:33 PM.


houghtonbee #3 Posted 06 October 2018 - 07:11 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1787 battles
  • 252
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

It appears we either can not sell old/unused modules or its a bug.

 

Glad I sold most of my old stuff pre-event :)



eekeeboo #4 Posted 08 October 2018 - 03:32 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 4600 battles
  • 2,495
  • Member since:
    01-26-2012
Can you please confirm this is still an issue? I'm testing this now and I have modules in the list. 

Vule777 #5 Posted 08 October 2018 - 03:35 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017
It's fixed now but for new parts only, the old parts was gone forever.

Vule777 #6 Posted 23 October 2018 - 03:14 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017

Again:

 

 



eekeeboo #7 Posted 23 October 2018 - 08:36 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 4600 battles
  • 2,495
  • Member since:
    01-26-2012
I'm looking at this now and I can't see anything wrong with it. Have you tried to clear your cache?

Vule777 #8 Posted 23 October 2018 - 08:41 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017

Nope, I'll try that later, I can't right now.

 

It happened this morning, yesterday i buyed Spit as you can see, it's almost stock.



Vule777 #9 Posted 23 October 2018 - 04:07 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017

I cleared cache with official tool: https://eu.wargaming.../article/10628/

But nothing, I even started game in Safe mode, nothing. I waited to buy something new after cleaning and I just purchase new engine for Spit, but still nothing.



Vule777 #10 Posted 07 December 2018 - 06:33 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017
Hi Eke, same problem again.

Horcan #11 Posted 07 December 2018 - 06:54 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3765 battles
  • 734
  • [_VI_] _VI_
  • Member since:
    01-26-2012
It was cleared some time ago. Stock modules cant be sold. And eekee moved to world of tanks.

Vule777 #12 Posted 07 December 2018 - 06:59 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2727 battles
  • 365
  • Member since:
    02-28-2017

I saw him on wot forums, but i didn't know that he won't be here anymore, or he will...?

 



Horcan #13 Posted 07 December 2018 - 07:15 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3765 battles
  • 734
  • [_VI_] _VI_
  • Member since:
    01-26-2012
As player, not employee , i guess.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users