Jump to content


Selling unused modules


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

houghtonbee #1 Posted 08 November 2018 - 10:11 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

Will we be able to sell unused modules again at any point in the future?



eekeeboo #2 Posted 09 November 2018 - 10:02 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 4458 battles
  • 2,413
  • Member since:
    01-26-2012
This is a bug you need to contact support to submit as much info as you can so the developers can work on it and hopefully get a fix in the future and prevent it happening again! 

Horcan #3 Posted 09 November 2018 - 10:25 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3581 battles
  • 697
  • [_VI_] _VI_
  • Member since:
    01-26-2012
I also noticed that there are a few modules that doesnt appear in depot. For example last was a couple days ago on Yak 9, in the slot with the 45 cannon i also have the stock 20 mm. If i mount the 20mm, i can see the 45 in depot and sell it. If i mount the 45, the 20 mm doesnt appear in depot. Checked all filters there and still doesnt show. But not that it bothers me that much with 120 millions. Most other modules works fine, even when i specialise a new plane all stock modules show up in depot. I guess there are just a few items bugged, probably some stock ones?

0berhessen #4 Posted 09 November 2018 - 10:46 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1683 battles
  • 346
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-27-2016

View Posteekeeboo, on 09 November 2018 - 10:02 AM, said:

This is a bug you need to contact support to submit as much info as you can so the developers can work on it and hopefully get a fix in the future and prevent it happening again! 

Do you in this case guarantee that support answers/takes care of this in a more professional way than just recommend to clear cache/reinstall client/dont use mods etc. ? I am really fed up with this kind of support answers



houghtonbee #5 Posted 09 November 2018 - 10:50 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

View Posteekeeboo, on 09 November 2018 - 11:02 AM, said:

This is a bug you need to contact support to submit as much info as you can so the developers can work on it and hopefully get a fix in the future and prevent it happening again! 

 

View Post0berhessen, on 09 November 2018 - 11:46 AM, said:

Do you in this case guarantee that support answers/takes care of this in a more professional way than just recommend to clear cache/reinstall client/dont use mods etc. ? I am really fed up with this kind of support answers

 

I'll report it this evening or tomorrow morning to support and post on here the outcome.



eekeeboo #6 Posted 09 November 2018 - 11:00 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 4458 battles
  • 2,413
  • Member since:
    01-26-2012

As stated many times previously, the answers you get from support, if not accurate or helpful, you are free to re-open the ticket to ensure the information is passed on to the developers. 

 

Currently bug reports are already passed onto the developers and the reports of the bugs are collated by support. 



GonerNL #7 Posted 09 November 2018 - 11:16 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 4743 battles
  • 723
  • Member since:
    09-02-2017

is that the same problem as this  : http://forum.worldof.../51685-bug-or/  ?

 

I really don't look much at Depot for selling stuff, but I'll have a look to see ...



houghtonbee #8 Posted 09 November 2018 - 11:49 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

View PostGonerNL, on 09 November 2018 - 12:16 PM, said:

is that the same problem as this  : http://forum.worldof.../51685-bug-or/  ?

 

I really don't look much at Depot for selling stuff, but I'll have a look to see ...

 

I would say so. Modules I'd previously sold (I shifted all of them before the 2.07 patch luckily) show with a purchase price now. Modules I've upgraded since 2.07 have no price attached and doesn't show in the depot either.

0berhessen #9 Posted 14 November 2018 - 08:29 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1683 battles
  • 346
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-27-2016

View Posthoughtonbee, on 09 November 2018 - 11:49 AM, said:

 

I would say so. Modules I'd previously sold (I shifted all of them before the 2.07 patch luckily) show with a purchase price now. Modules I've upgraded since 2.07 have no price attached and doesn't show in the depot either.

 

same here and as answered in another thread, support is NOT really helpful

houghtonbee #10 Posted 14 November 2018 - 09:03 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

Update - Unfortunately I only got around to posting a ticket to support yesterday evening. This is support's reply;

 

Thank you for contacting!
If I understand you correctly, you try to sell the basic modules. The thing is, they can not be sold anymore.
This change was made in Update 2.0.7 to fix the bug with the inability to change the configuration.
You also have to understand that the plane is bought completely and not in a series of modules.
So, you can sell only those modules, that you buy separately for the specific plane 

 

 

I will have to test whether upgraded modules are showing, I don't believe they are but not at my home PC to check until this evening.



0berhessen #11 Posted 14 November 2018 - 09:43 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1683 battles
  • 346
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-27-2016

View Posthoughtonbee, on 14 November 2018 - 09:03 AM, said:

Update - Unfortunately I only got around to posting a ticket to support yesterday evening. This is support's reply;

 

Thank you for contacting!
If I understand you correctly, you try to sell the basic modules. The thing is, they can not be sold anymore.
This change was made in Update 2.0.7 to fix the bug with the inability to change the configuration.
You also have to understand that the plane is bought completely and not in a series of modules.
So, you can sell only those modules, that you buy separately for the specific plane 

 

 

I will have to test whether upgraded modules are showing, I don't believe they are but not at my home PC to check until this evening.

 

no hint about this in tha patch notes? i didnt find any...

Piq_Mastika #12 Posted 14 November 2018 - 09:59 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 1699 battles
  • 26
  • [DITO] DITO
  • Member since:
    07-31-2017

View Post0berhessen, on 14 November 2018 - 11:43 AM, said:

 

no hint about this in tha patch notes? i didnt find any...

 

Are you joking?

Full patch notes be like:

Updated the damage models for the following aircraft: XP-36F, P-36C, P-36, Hawk 75, P-40, P-40 M-105, Tomahawk IIb, Model 81A-1, Yak-1, Yak-1M, Yak-3, Yak-3RD, Yak-3Т, Yak-7, Yak-9, Yak-9U, Yak-15.

How much? What is the difference? Which plane is buffed? Which plane is nerfed? You have to buy a crystal ball.



houghtonbee #13 Posted 14 November 2018 - 10:06 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

View Post0berhessen, on 14 November 2018 - 10:43 AM, said:

 

no hint about this in tha patch notes? i didnt find any...

 

Not that I saw either. 

GonerNL #14 Posted 14 November 2018 - 10:32 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 4743 battles
  • 723
  • Member since:
    09-02-2017

patch note 2.0.7. : https://worldofwarpl...ews/update-207/

 

all I can find about equipment is this :

Equipment

  • The "Reassemble" button has been moved to the main panel next to the buttons for "Enhance" and "Calibrate".
  • The reassembling interface has been changed.
  • A special icon will appear if there are enough materials for enhancing equipment mounted on the plane.


0berhessen #15 Posted 14 November 2018 - 12:16 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1683 battles
  • 346
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-27-2016

View PostPiq_Mastika, on 14 November 2018 - 09:59 AM, said:

Are you joking?

Full patch notes be like:

Updated the damage models for the following aircraft: XP-36F, P-36C, P-36, Hawk 75, P-40, P-40 M-105, Tomahawk IIb, Model 81A-1, Yak-1, Yak-1M, Yak-3, Yak-3RD, Yak-3Т, Yak-7, Yak-9, Yak-9U, Yak-15.

How much? What is the difference? Which plane is buffed? Which plane is nerfed? You have to buy a crystal ball.

We are talking about the possibility to sell modules here.. nut sure what you are trying to say...

View PostGonerNL, on 14 November 2018 - 10:32 AM, said:

patch note 2.0.7. : https://worldofwarpl...ews/update-207/

 

all I can find about equipment is this :

Equipment

  • The "Reassemble" button has been moved to the main panel next to the buttons for "Enhance" and "Calibrate".
  • The reassembling interface has been changed.
  • A special icon will appear if there are enough materials for enhancing equipment mounted on the plane.

thats what i found as well, but no word about the Modules



Piq_Mastika #16 Posted 14 November 2018 - 12:20 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 1699 battles
  • 26
  • [DITO] DITO
  • Member since:
    07-31-2017

View Post0berhessen, on 14 November 2018 - 02:16 PM, said:

We are talking about the possibility to sell modules here.. nut sure what you are trying to say...

 

I'm trying to say they are giving NO useful patch notes.

 



GonerNL #17 Posted 14 November 2018 - 01:36 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 4743 battles
  • 723
  • Member since:
    09-02-2017

So now I wonder what support means by : This change was made in Update 2.0.7 to fix the bug with the inability to change the configuration.

I was never unable to change the configuration before 2.0.7 ... ?

And the relation to selling modules escapes me.



Horcan #18 Posted 14 November 2018 - 01:43 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 3581 battles
  • 697
  • [_VI_] _VI_
  • Member since:
    01-26-2012
They probably mean the cases with the shared modules? Like a gun or an engine that is use on planes of different tiers? So if you dont want to buy same engine twice, you equip the stock one ( the one that you now cant sell ) on the plane that would remain without engine when you move it.

houghtonbee #19 Posted 14 November 2018 - 01:43 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 1650 battles
  • 246
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-23-2013

View PostGonerNL, on 14 November 2018 - 02:36 PM, said:

So now I wonder what support means by : This change was made in Update 2.0.7 to fix the bug with the inability to change the configuration.

I was never unable to change the configuration before 2.0.7 ... ?

And the relation to selling modules escapes me.

 

The game has so many bugs for so many people it's hard to keep abreast of them all. I had no idea what he was on about but there it is, if I can be bothered and can prove its all modules and not just the stock ones I will go back to them at some point this week with screenshots. 

Drunk_General #20 Posted 15 November 2018 - 01:43 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 1795 battles
  • 45
  • [EE] EE
  • Member since:
    01-26-2012

I have the same issue. No reply yet. But I feel a little dumb making a ticket where I really can't explain exactly when and how it went wrong.

Have only included screenshots, but I feel there could be more to the ticket.

 

Maybe a system in the launcher that could compile an error report we could send with the ticket.

Something about generating a file check, network diagnostics, date, system setup, etc.

Would make the tickets a lot more useful.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users