Jump to content


ninja ground targets


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

invader_from_mars #1 Posted 05 February 2019 - 06:36 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 8097 battles
  • 192
  • Member since:
    12-27-2013

After the ninja planes, the hot new stuff (feature) in WOWP is the ninja building!

Or maybe the game thinks "screw this guy, he complains a lot, i wont show the markers for him, just a few"

 

 



Aimless #2 Posted 05 February 2019 - 08:59 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 2099 battles
  • 237
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
Well to be honest, this issue is something I've been experiencing since the very beginning of 2.xx. I always considered it to be some graphics glitch on my side (video card driver, whatever). It happens to me from time to time, not very frequently but when it happens, it happens for several battles. WG are just not the champions of VRAM management. Remember the red lawns and fields in WoT CBT back in the days?

invader_from_mars #3 Posted 05 February 2019 - 10:20 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 8097 battles
  • 192
  • Member since:
    12-27-2013
This bug only started to show up from the new version update, and no hardware changes in my rig. It is really annoying when you fly a GAA...

blackmoomba #4 Posted 05 February 2019 - 11:38 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 7169 battles
  • 263
  • Member since:
    03-15-2012
^^ same here

invader_from_mars #5 Posted 06 February 2019 - 12:06 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 8097 battles
  • 192
  • Member since:
    12-27-2013
btw this is gamebreaking for a noob with bomber or gaa! Ok i know what to shoot, but what do you think, a total new player who has absolutely no idea bout the ground targets, how can he destroy them WITHOUT MARKERS??? FGS he doesnt know which building is an actual target or simple decoration

klbergmen #6 Posted 06 February 2019 - 12:32 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5210 battles
  • 993
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-13-2014

I also think that this is new since the latest update. Sometimes the whole cap doesn't have markers, sometimes only some of the buildings in it.

I only had this in GA so far. In a bomber it might be a serious problem - imagine you have to bomb through clouds...



blindfoId #7 Posted 06 February 2019 - 01:10 PM

    Senior Master Sergeant

  • Developer
  • 22 battles
  • 436
  • Member since:
    07-19-2018

Hi.

 

I passed your reports to the team bot I would really appreciate it if you could attach logs of the battles when you encountered this issue. Do you have any mods by the way? 



Dis4ster #8 Posted 06 February 2019 - 01:54 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2476 battles
  • 109
  • Member since:
    02-12-2012

View Postklbergmen, on 06 February 2019 - 12:32 PM, said:

I also think that this is new since the latest update. Sometimes the whole cap doesn't have markers, sometimes only some of the buildings in it.

I only had this in GA so far. In a bomber it might be a serious problem - imagine you have to bomb through clouds...

 

I had this bug lots of times when flying my bombers, its really annoying especially with clouds in the way, but in the heat of the battle and Flak fire i allways forget to do the trick with which you could fix the "planes without markers bug" just get the bugged stuff our of you view for a sec(look behind you or something). Has anyone tried it, does it work?

invader_from_mars #9 Posted 06 February 2019 - 02:55 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 8097 battles
  • 192
  • Member since:
    12-27-2013

View PostblindfoId, on 06 February 2019 - 02:10 PM, said:

Hi.

 

I passed your reports to the team bot I would really appreciate it if you could attach logs of the battles when you encountered this issue. Do you have any mods by the way? 

 

Vanilla version...never used mods

wonder why do you need logs for this :D just tell the dev team to start a few battle in any tier, with GAA especially - and boom, high % they will see the problem with their own eyes ;) 

 


Edited by invader_from_mars, 06 February 2019 - 05:26 PM.


klbergmen #10 Posted 06 February 2019 - 03:08 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5210 battles
  • 993
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-13-2014
I also don't use mods. I will try to get the logs when I see this next time.

blackmoomba #11 Posted 06 February 2019 - 10:31 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 7169 battles
  • 263
  • Member since:
    03-15-2012
@blindfold - same for me, default version, no mods.

blindfoId #12 Posted 07 February 2019 - 12:07 PM

    Senior Master Sergeant

  • Developer
  • 22 battles
  • 436
  • Member since:
    07-19-2018

View Postinvader_from_mars, on 06 February 2019 - 05:55 PM, said:

 

Vanilla version...never used mods

wonder why do you need logs for this :D just tell the dev team to start a few battle in any tier, with GAA especially - and boom, high % they will see the problem with their own eyes ;) 

 

It is not an issue which is reproduced in every battle. Before you mentioned it here there were no reports on this problem either, that is why I am asking for logs to report them properly so the team can investigate it. 



klbergmen #13 Posted 07 February 2019 - 01:51 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5210 battles
  • 993
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-13-2014

I was first :hiding:

http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/51355-bug-reporting/page__pid__581799#entry581799



RoyalFlyingCorps #14 Posted 11 February 2019 - 12:14 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 14670 battles
  • 885
  • [W___P] W___P
  • Member since:
    05-05-2016

<sigh>


Oh, for a development team that actually understood the code base of the game and didn’t nearly wreck it every time it changes something.

blindfold, I hate to say this because I’m sure you and your colleagues are trying really hard, but I think a lot of us are way past the “these bugs are irritating” stage and we’re approaching the “this game is broken and it isn’t worth the time playing it” point.



Dis4ster #15 Posted 23 February 2019 - 03:55 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2476 battles
  • 109
  • Member since:
    02-12-2012
Haven't played Bombers since the last bug fix(what a joke), today was the first time and every battle starts with ninja buildings as if the game had not enough time to load the markers, its allways on battle start(didn't have the bug later in the battle after the sectors were captured once), if the first zone is close to the spawn then some markers are 100% missing. But i had the same bullcrap a few days ago with my very slow T5 german GA, it took ages to get to the objektive and the markers were still not there, almost half of the markers are missing. So i guess there is something wrong on battle loading.

Dis4ster #16 Posted 23 February 2019 - 04:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2476 battles
  • 109
  • Member since:
    02-12-2012

 

No i was first http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/50946-bug-reports/page__st__440__pid__578897#entry578897

Ziptop #17 Posted 30 July 2019 - 01:27 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 1472 battles
  • 480
  • Member since:
    08-31-2012

I've noticed this. I thought it was by design. (I haven't played the game since beta) 

I have also noticed that sometimes the first base you approach might not have loaded all the air defense aircraft and you only find 2 heavies but no light fighters...



Aimless #18 Posted 31 July 2019 - 10:15 AM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 2099 battles
  • 237
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
The LFs always escape in the enemy's direction first. That's why they're out of your range of sight. Especially when you're not top tier that is...

GonerNL #19 Posted 31 July 2019 - 10:34 AM

    Second Lieutenant

  • Advanced Member
  • 9001 battles
  • 1,773
  • Member since:
    09-02-2017

View PostZiptop, on 30 July 2019 - 03:27 PM, said:

 you only find 2 heavies but no light fighters...

 

Missiles base only has 2 heavies, no light fighters.

Airstrip and command centre has only light fighters.

Garrison and airbase have heavy (2) and light (5?).






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users