Jump to content


Is this intentional?


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

invader_from_mars #1 Posted 10 June 2019 - 05:24 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013

So i started a topic about "no ground target markers" in February. Now i think it is intentional, because it is freakn June, and EVERY SINGLE BATTLE OF MINE IS LIKE THIS:

 

Edit: Seems the game is NOT 100% windows 10 compatible, so turn on the windows 7 compatibility mode, and you wont see this bug! Thanks for the posters below :D

So thanks Wargaming for the realistic gameplay. Like i said, EVERY BATTLE is like this. Sometimes you do not even see a single target...


Edited by invader_from_mars, 15 June 2019 - 07:54 PM.


svadilfari #2 Posted 10 June 2019 - 05:50 PM

    Senior Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 4829 battles
  • 408
  • [FEED] FEED
  • Member since:
    01-26-2012
having this bug too, but only occasionally, every 5 or so battles

Grumpy_Guts #3 Posted 10 June 2019 - 06:26 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Conquest Member
  • 7445 battles
  • 954
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-08-2012

Same most battles lately and during events, do not expect to be " Pilot of the Month " with targets not showing up time after time battle after battle. 

Still no new GAA to spend money on so not a priority problem to solve ?



invader_from_mars #4 Posted 10 June 2019 - 06:42 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013
Dear Blindfold! Could you tell us something? Do we have to play with this handicap?

Ykazumi #5 Posted 10 June 2019 - 06:53 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 4698 battles
  • 245
  • Member since:
    08-08-2014

´I´m having this nightmare in recent days of battles.´Had to drop bombs from what I remember about AA-stations in the past.

Absolutely no good for the result. Another thing to note is WG has increased firepower of fighers for humans´ and bots´, that will be ok but,GAAs, normally withholding long, can be killed very very fast as if they are mere fighters. If WG will increase turn rate of GAAS, it then wil be understandable and acceptable.

If WG has got fed up with treating GAAs now, what can we do about it? That´s what comes up in my mind after suffering from no marks on ground targets.

cheers

 


Edited by Ykazumi, 10 June 2019 - 07:02 PM.


CheefCoach #6 Posted 10 June 2019 - 07:37 PM

    Second Lieutenant

  • Conquest Member
  • 5747 battles
  • 1,109
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    01-26-2012

It happened to me occasionally, but only on some GT. 

But  you should have post the topic here: http://forum.worldof...27-bugs-issues/

Blindfold response much faster there. Also you need to open ticket to customer support, send them pictures, log files... and post ticket id with forum topic. Optionally you can report the bug on the official discord page as well. 

 


https://stats-sig.eu/wowp/CheefCoach/ussr/xs/en/sig.png

invader_from_mars #7 Posted 11 June 2019 - 06:12 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013

View PostCheefCoach, on 10 June 2019 - 08:37 PM, said:

It happened to me occasionally, but only on some GT. 

But  you should have post the topic here: http://forum.worldof...27-bugs-issues/

Blindfold response much faster there. Also you need to open ticket to customer support, send them pictures, log files... and post ticket id with forum topic. Optionally you can report the bug on the official discord page as well. 

 

 

Already done http://forum.worldof...ground-targets/ but noone from WG cares...

Piq_Mastika #8 Posted 11 June 2019 - 06:48 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5643 battles
  • 535
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    07-31-2017

View Postinvader_from_mars, on 11 June 2019 - 08:12 AM, said:

 

Already done http://forum.worldof...ground-targets/ but noone from WG cares...

 

It was fixed back in the day, now the bug is crawling back from the grave.

Discontinued #9 Posted 11 June 2019 - 09:41 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2211 battles
  • 289
  • Member since:
    11-02-2015
I think its intended for the new nuclear bomber line, no need for details just drop it anywhere and you cap!

invader_from_mars #10 Posted 12 June 2019 - 09:01 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013

View PostPiq_Mastika, on 11 June 2019 - 07:48 AM, said:

 

It was fixed back in the day, now the bug is crawling back from the grave.

 

Fixed? In which parallel universe? Im having this "bug" since February, and no change at all! SINCE FREAKN FEBRUARY!!! WARGAMING DO YOU COPY THAT??? MAYBE A "HOTFIX" AFTER FRIGGIN 4 MONTHS???

 

PS: and FGS this is not a small issue, especially when the game decides YOU SEE NO TARGETS AT ALL!!


Edited by invader_from_mars, 12 June 2019 - 09:07 AM.


zen_monk_ #11 Posted 12 June 2019 - 09:11 AM

    First Lieutenant

  • Alpha Tester
  • 6526 battles
  • 2,049
  • [__] __
  • Member since:
    01-26-2012

Invader, I played bombers a lot lately - not a single time. Maybe it would help if you give some specs.

 

So it works almost perfectly, without this bug on

Win7 pro

i-5

ASUS B85-PLUS

ASUS GEFORCE GTX 750 ti

keyboard/mouse


stats were invented by Satan himself to suck the carefree fun out of gaming                  


Piq_Mastika #12 Posted 12 June 2019 - 10:14 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5643 battles
  • 535
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    07-31-2017

View Postinvader_from_mars, on 12 June 2019 - 11:01 AM, said:

 

Fixed? In which parallel universe? Im having this "bug" since February, and no change at all! SINCE FREAKN FEBRUARY!!! WARGAMING DO YOU COPY THAT??? MAYBE A "HOTFIX" AFTER FRIGGIN 4 MONTHS???

 

PS: and FGS this is not a small issue, especially when the game decides YOU SEE NO TARGETS AT ALL!!

 

When the bug was in its rage (February) I used quick click "Q" - back view and I could see the hp bars. And really I haven't saw the bug since WG released the "hotfix". My poor setup:

Win7 pro

AMD A10-7870K

FM-2a-55-ds3

R7 240 2gb

SDD

kb/mouse



Discontinued #13 Posted 12 June 2019 - 10:35 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 2211 battles
  • 289
  • Member since:
    11-02-2015
Im still having rather a lot of blackscreens and failure to connect issues?

Aimless #14 Posted 12 June 2019 - 10:56 AM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 1807 battles
  • 191
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
I'm also missing the target markers frequently, much more than before than before the current patch. Switching to the SD client didn't help unfortunately.

invader_from_mars #15 Posted 12 June 2019 - 12:45 PM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013

Its not about hardware, its server side or idk, but im sure its not the rig you play on. I play on laptop (i5, 16g RAM, GTX 950), on my PC (Ryzen 2600, 16g RAM, RTX 2060), and on the child's PC (i3, 8g RAM, GTX 1050), and the problem is everywhere.



Aimless #16 Posted 12 June 2019 - 04:12 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 1807 battles
  • 191
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
So, is there anyone suffering this bug on a PC that is not running Windows 10?

klbergmen #17 Posted 13 June 2019 - 02:10 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5162 battles
  • 985
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-13-2014

I also had the "no ground markers" bug yesterday several times. I had it with GA, I didn't fly bombers.

If you know the ground targets its irritating and you cannot see the distance (when to start firing rockets and guns) but if you'r not that proficient it must be devastating. For bombers above cloud cover too.


 

Who in his right mind uses something older than Windows 10 ?



invader_from_mars #18 Posted 14 June 2019 - 11:40 AM

    Senior Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 6935 battles
  • 170
  • Member since:
    12-27-2013

still no answer from "officials"...

HOUSTON, WE HAVE A PROBLEM



GonerNL #19 Posted 14 June 2019 - 12:12 PM

    Second Lieutenant

  • Advanced Member
  • 8282 battles
  • 1,575
  • Member since:
    09-02-2017

View Postklbergmen, on 13 June 2019 - 04:10 PM, said:

Who in his right mind uses something older than Windows 10 ?

 

Me. I'm on Windows 7 ...

And I have never, ever encountered the no ground target markers.



klbergmen #20 Posted 14 June 2019 - 12:46 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Advanced Member
  • 5162 battles
  • 985
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-13-2014

View Postklbergmen, on 13 June 2019 - 04:10 PM, said:

I also had the "no ground markers" bug yesterday several times. I had it with GA, I didn't fly bombers.

If you know the ground targets its irritating and you cannot see the distance (when to start firing rockets and guns) but if you'r not that proficient it must be devastating. For bombers above cloud cover too.


 

Who in his right mind uses something older than Windows 10 ?

 

 

Edit: I also had it now in bombers and pretty often. Sometimes only some targets are not market, sometimes the whole cap.

 






7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users