Jump to content


high ping


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

krumbg #1 Posted 23 July 2019 - 05:54 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 2881 battles
  • 6
  • [WDEST] WDEST
  • Member since:
    01-11-2012
Say where the problem is?
On your server or my provider!
Tanks and ships are running smoothly

Attached Files

  • Attached File   shot_004.jpg   236.23K
  • Attached File   shot_005.jpg   258.06K
  • Attached File   shot_006.jpg   218.57K


Aimless #2 Posted 25 July 2019 - 08:45 PM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 2085 battles
  • 234
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
Hard to say, but the screenshot looks like a moment when your client lost its connection to the server. Or are you encountering that permanently?

krumbg #3 Posted 28 July 2019 - 04:30 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 2881 battles
  • 6
  • [WDEST] WDEST
  • Member since:
    01-11-2012
I am constantly confronted with this problem

krumbg #4 Posted 28 July 2019 - 04:32 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 2881 battles
  • 6
  • [WDEST] WDEST
  • Member since:
    01-11-2012
can not be played! I will give up this game

Aimless #5 Posted 29 July 2019 - 10:36 AM

    Senior Master Sergeant

  • Beta Tester
  • 2085 battles
  • 234
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-26-2012
Something seems to be blocking the data traffic, mainly the one from the server back to your client. For a test, you should try disableing your firewall and internet security software and see if there's any changes.

blindfoId #6 Posted 29 July 2019 - 11:17 AM

    Senior Master Sergeant

  • Developer
  • 22 battles
  • 436
  • Member since:
    07-19-2018

View Postkrumbg, on 23 July 2019 - 08:54 PM, said:

Say where the problem is?
On your server or my provider!
Tanks and ships are running smoothly

 

I would encourage you to contact the Customer Support, probably the team can help you out as this issue seems to be not of a mass character, hence, it should be treated individually.



krumbg #7 Posted 30 July 2019 - 06:04 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 2881 battles
  • 6
  • [WDEST] WDEST
  • Member since:
    01-11-2012
The game starts normally and sometime after 5 minutes the high ping starts. Everything worked fine until one of the last updates

zen_monk_ #8 Posted 30 July 2019 - 08:05 AM

    First Lieutenant

  • Alpha Tester
  • 7277 battles
  • 2,295
  • [__] __
  • Member since:
    01-26-2012
Actually yesterday I had a technical problem with the communication between server and me, wrote a ticket in the morning and an hour later came the answer with a solution :honoring:. Try the ticket.

Edited by zen_monk_, 30 July 2019 - 08:06 AM.

stats were invented by Satan himself to suck the carefree fun out of gaming                  


GonerNL #9 Posted 30 July 2019 - 08:40 AM

    Second Lieutenant

  • Advanced Member
  • 8976 battles
  • 1,762
  • Member since:
    09-02-2017
Solution was ?

zen_monk_ #10 Posted 30 July 2019 - 08:50 AM

    First Lieutenant

  • Alpha Tester
  • 7277 battles
  • 2,295
  • [__] __
  • Member since:
    01-26-2012
It was something with Clan Page, illustrations, my planes and stuff. Irelevent to write the problem and the solution, point is they did looked into it and wrote me detailed instruction.

stats were invented by Satan himself to suck the carefree fun out of gaming                  





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users