Pytania do bardziej doświadczonych graczy. Gram już jakiś czas, szalu nie ma. Głównie dla skrzynek. Jak na razie najlepiej gra mi się na ciężkimi myśliwcami.
Głównie gram BF 110 B ( linie rozwijam dalej ale bez spiny ). czy ktoś może doradzić lub potwierdzić wyposażenie i umiejętności pilotów.
Obecnie mam założony celownik ( czekam na zrobienie ostatniego poziomu), do tego opancerzenie silnika i wydłużone lufy. Pilot ma umiejętność w dziesiątkę I i zbieram na w dziesiątkę II. Strzelec ma umiejętność zbrojmistrza i zastanawiam się w co iść dalej.
Pytanie jeszcze odnośnie załogi. Obecnie obaj mają po 2 punkty umiejętności. Czy opłaca się je wydać i resetować czy lepiej się wstrzymać do 3 punktów i wydać na coś konkretnego.
Ze skrzynki wypadły mi jak dotąd dwa samoloty JAK 3RD i I 16 29 ( ten drugi kompletnie mi nie leży chyba że nie umiem nim grać. )
Prośba o podpowiedz w co go wyposażyć i jakie umiejętności dla pilota. Samolot trochę dziwny dla mnie na początku ( nie byłem przyzwyczajony do działka które tak rzadko sieje ) ale po rozegraniu kilku bitew nie jest źle. Głowie służy mi on do zbierania kasy.
Na koniec jeszcze jedno pytanie jaki jest obecnie najfajniejszy ciężki myśliwiec 4-5 poziomu? Chyba tu czuje się najlepiej.
EDIT: Właśnie wpadł mi hurican IID.
Edited by ireczkops, 23 February 2021 - 10:50 AM.