Jump to content


Nejnovější aktualizace World of Warplanes EU 0.3.3.1


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
25 replies to this topic

Community #1 Posted 30 September 2012 - 04:14 PM

    Aviation HQ

  • Advanced Member
  • 0 battles
  • 3,991
  • Member since:
    01-26-2012
Tým World of Warplanes vám s radostí představuje nástin změn, které přináší nová aktualizace 0.3.3.1

Celý text novinky

Killere #2 Posted 30 September 2012 - 06:07 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 22
  • Member since:
    01-26-2012
Opravy nedostatků... nemůžete být trochu konkrétnější?

Mario2x2 #3 Posted 01 October 2012 - 03:13 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 12
  • [PTJM] PTJM
  • Member since:
    01-26-2012
Jeto closed beta najprv je treba opravit chyby aspom mislim....

sawyer70 #4 Posted 01 October 2012 - 06:43 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    09-27-2012
hele world of warplanes  a world of planes , je to stejna hra?

KennyCZ #5 Posted 02 October 2012 - 07:41 AM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 1
  • [CSOP1] CSOP1
  • Member since:
    01-26-2012
Zajimalo by me kdy vyresi tu "kritickou chybu"...
Stahl sem si z offic stranek soubor:

WoWp_web_installer_eu.exe

Ten sem nainstaloval, pote spustil automaticky LAUNCHER a na 99% mi to oznamilo kritickou chybu a stahovani se prerusilo a od te doby to nejde...
Zkousel sem CZ lokalizaci i EN a nic nejde..

Ma na to nekdo nejaky vysvetleni?

Dekuji :Smile_izmena:

maxx80 #6 Posted 02 October 2012 - 06:11 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    01-26-2012

View Postsawyer70, on 01 October 2012 - 06:43 PM, said:

hele world of warplanes  a world of planes , je to stejna hra?

nastesti ne :) World of Planes ma ofic. nazev  War Thunder: World of Planes

Edited by maxx80, 02 October 2012 - 06:14 PM.


Osoi_7 #7 Posted 02 October 2012 - 06:48 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 1
  • [RCZ] RCZ
  • Member since:
    01-26-2012
Po novém patchy mi to furt padá, jakmile dám BITVA a čekám ve frontě tak to spadne, blik a koukám na plochu. V podstatě tak v průměru každou třetí hru. Neví někdo co s tím?

sawyer70 #8 Posted 04 October 2012 - 05:53 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    09-27-2012

View Postmaxx80, on 02 October 2012 - 06:11 PM, said:

View Postsawyer70, on 01 October 2012 - 06:43 PM, said:

hele world of warplanes  a world of planes , je to stejna hra?

nastesti ne :) World of Planes ma ofic. nazev  War Thunder: World of Planes
Proč naštěsti ne ? hele a Wot , Wowp , a Wob   oni ty hry se spoji v jednu ?? v budoucnu? neviě otom nic

Asvid #9 Posted 05 October 2012 - 01:02 PM

    Senior Airman

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    09-16-2012
zaslechl jsem, že mají v plánu takovýto společný mega-projekt. Myslí, že teď se snad zatím spekuluje o spojení clan wars. Když získá letectvo převahu ve vzduchu, pak tankisté dostanou nějaké bonusy a naopak. Nevím, zda to bude muset být jen jeden klan či půjde o spolupráci, ale CSAF by rozhodně naše tankisty podpořila, ne?

madah #10 Posted 09 October 2012 - 07:35 AM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 6 battles
  • 3
  • Member since:
    01-26-2012
Zdravím. Tak jsem dostal pozvánku, nainstaloval, zdálo se  vše OK.
Jakmile jsem dal tlačítko START, na krátký okamžik se objeví lišta načítání a pak
okamžitě restartuje PC. Dál do hangáru se sni nedostanu.
Dělám někde chybu? Setkal se s tím někdo?

World of Tanks jede bez problémů.

richmond01 #11 Posted 09 October 2012 - 09:39 AM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 114 battles
  • 8
  • Member since:
    03-17-2012

View Postmadah, on 09 October 2012 - 07:35 AM, said:

Zdravím. Tak jsem dostal pozvánku, nainstaloval, zdálo se  vše OK.
Jakmile jsem dal tlačítko START, na krátký okamžik se objeví lišta načítání a pak
okamžitě restartuje PC. Dál do hangáru se sni nedostanu.
Dělám někde chybu? Setkal se s tím někdo?

World of Tanks jede bez problémů.

no skús nainštalovať najnovšie drivery: zakladná doska, grafika, pripadne ak máš niečo na doske (sieťovka...)
možno ti to pomôže...

PS: aké máš parametre PC? ... procesor, RAM, grafika, atď....

madah #12 Posted 09 October 2012 - 01:06 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 6 battles
  • 3
  • Member since:
    01-26-2012
Díky za reakci. Drivery se zdají být nejnovější dostupné...
Parametry dodám zítra. Musím se večer podívat. Bude to ale jen tak tak.
World of Tanks  jede bez problémů, ale vše je nastaveno na nejnižší úrovně.
Bojím, bojím, že to bude nakonec slabým ( starým ) PC.
Dám vědět, ještě jednou Ď.
P.S. V problematice PC atd. jsem taková lamka

richmond01 #13 Posted 09 October 2012 - 01:32 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 114 battles
  • 8
  • Member since:
    03-17-2012
rado sa stalo...
skús ešte požiadať o podporu customer support, budú od teba potrebovať DXDIAG...
jednoducho stlač windows klávesu + R
napíš dxdiag
spustí sa ti okno kde dáš uložiť všetky informácie a ulož na miesto kde to nájdeš do prílohy....
ak je treba tak to zbal do ZIP-u

a tu je návod v angličtine...
In order to collect more information about this issue, please send us your dxdiag file. To generate it, perform the following actions:
- Click "Start"
- Select and click "Run" (Or windows key + "R")
- Type "dxdiag" and press "OK"
- In the new window, choose "Save all information"
- After you've saved the file, attach it to your reply.

potom daj vedieť ako si poriešil ... vidíme sa vo vzduchu :Smile_great:

Edited by richmond01, 09 October 2012 - 01:34 PM.


madah #14 Posted 15 October 2012 - 07:20 AM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 6 battles
  • 3
  • Member since:
    01-26-2012
Richmond01
Tak jsem zkusil vše co šlo. a nic.
Jen pro zajímavost- moje PC:
Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3
CPU Type:Intel Core 2   6400 @  2133 MHz (16 x 133)
RAM:2,92 GB
Video Adapter: Radeon X1900 Series  (512 MB)
Je to na hraně....
Zkusím ještě podporu, uvidíme co mi napíšou, ale asi to tuším...
Dík a ať ti to lítá ...

Sarxify #15 Posted 22 October 2012 - 06:33 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-26-2012
Bude sa ešte meniť ovládanie lebo toto je katastrofa, mieritko stojí a nahánam zelenú šípku či čo to je. Nepriatela som nedostal do zameriavača na dlhšie než pol sekundy bo sa to furt všetko posúva. Strašne je to citlivé ani čisto na klávesnici to nešlo ani klávesnica + myš ani nijak a joystick kôli tejto hre kupovať nebudem.

richmond01 #16 Posted 22 October 2012 - 09:25 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 114 battles
  • 8
  • Member since:
    03-17-2012

View PostSarxify, on 22 October 2012 - 06:33 PM, said:

Bude sa ešte meniť ovládanie lebo toto je katastrofa, mieritko stojí a nahánam zelenú šípku či čo to je. Nepriatela som nedostal do zameriavača na dlhšie než pol sekundy bo sa to furt všetko posúva. Strašne je to citlivé ani čisto na klávesnici to nešlo ani klávesnica + myš ani nijak a joystick kôli tejto hre kupovať nebudem.

Sarxify, to chce kľud... ovládanie asi isto nebudú meniť. Na to si musíš len zvyknúť. Ak začínaš so stíhačom, tak o to zvlášť je ovládanie citlivejšie, skús bombardér z ruskej série. Tie sú strašne ťažkopádne. Na nich sa to skvele naučíš a potom vyskilluješ na stíhačoch. Chce to len veľkú dávku trpezlivosti... tú búdeš potrebovať hlavne keď budeš šetriť na lietadlá triedy VI VII a vyššie  :Smile_amazed:

takže veľa šťastia  :Smile_playing:

Rickynson #17 Posted 24 October 2012 - 01:35 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    10-23-2012
Mam jeden problem.. mam dobry e-mail a aj heslo, ale ked spustim hru a pyta to odo mna heslo a ked ho zadam, tak mi stale pise ze mam nespravny e-mail alebo heslo... co s tym ??? :):)

richmond01 #18 Posted 24 October 2012 - 03:15 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 114 battles
  • 8
  • Member since:
    03-17-2012

View PostRickynson, on 24 October 2012 - 01:35 PM, said:

Mam jeden problem.. mam dobry e-mail a aj heslo, ale ked spustim hru a pyta to odo mna heslo a ked ho zadam, tak mi stale pise ze mam nespravny e-mail alebo heslo... co s tym ??? :):)

skus support... alebo niekde robíš chybu  :Smile_amazed: ... požiadaj o reset hesla ...

Rickynson #19 Posted 24 October 2012 - 05:58 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    10-23-2012
o to us som poziadal 2 krat :P:P aj e-mail skopirujem ako som dostal do e-mailu :) a aj heslo je dobré, nie je to tym ze som neni beta testovac ??? :/

richmond01 #20 Posted 26 October 2012 - 04:46 PM

    Airman Basic

  • Beta Tester
  • 114 battles
  • 8
  • Member since:
    03-17-2012

View PostRickynson, on 24 October 2012 - 05:58 PM, said:

o to us som poziadal 2 krat :P:P aj e-mail skopirujem ako som dostal do e-mailu :) a aj heslo je dobré, nie je to tym ze som neni beta testovac ??? :/

asi ano  :facepalm_wowp: ....